Snakker ut om forvandlingen

Her er Renée Zellwegers egen kommentar til oppstyret rundt utseendet hennes.

FORVANDLING: Renée Zellweger har forandret seg mye fra desember 2005 (t.v) til oktober 2014. Da hun dukket opp på ELLE Women in Hollywood Awards i L.A. mandag, vakte hun oppsikt med utseendet sitt. Nå snakker hun selv ut om forvandlingen. Foto: Stella Pictures/ All Over Press
FORVANDLING: Renée Zellweger har forandret seg mye fra desember 2005 (t.v) til oktober 2014. Da hun dukket opp på ELLE Women in Hollywood Awards i L.A. mandag, vakte hun oppsikt med utseendet sitt. Nå snakker hun selv ut om forvandlingen. Foto: Stella Pictures/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld fikk den norskættede filmstjernen Renée Zellweger (45) mye oppmerksomhet da hun dukket opp på ELLE Women in Hollywood Awards.

Flere amerikanske medier beskriver «Bridget Jones»-stjernen, som har holdt en lav profil de siste årene, som nesten ugjenkjennelig, ifølge VG.

Nå snakker 45-åringen ut om oppstusset rundt utseendet sitt, i en eksklusiv kommentar til People.

- Jeg er glad for at folk synes jeg ser annerledes ut! Jeg lever et annerledes, lykkelig, mer tilfredsstillende liv, og jeg er ekstatisk over at det kanskje synes, forklarer skuespilleren til People.

ELDRE: Renée Zellweger sier til People at publikum ikke har sett henne i 40-årene før, eller så frisk som hun er i dag. 45-åringen har ikke vært filmaktuell siden 2010. Foto: Splash/ All Over Press
ELDRE: Renée Zellweger sier til People at publikum ikke har sett henne i 40-årene før, eller så frisk som hun er i dag. 45-åringen har ikke vært filmaktuell siden 2010. Foto: Splash/ All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Oscar-vinneren omtaler imidlertid diskusjonen rundt utseendet hennes for «tåpelig», men forteller hvorfor hun likevel velger å ta opp temaet selv.

- Det virker som at folk som graver etter en skammelig sannhet som ikke finnes ikke vil la meg være i fred før jeg svarer dem, uttaler Zellweger videre.

Den suksessrike skuespilleren har ikke vært å se på filmlerretet siden 2010. Så de par gangene hun har vist seg på den røde løperen det siste året, har «Chicago»-stjernens utseende også fått mye oppmerksomhet.

- Ble utbrent

De par siste årene har hun vært sammen med musikeren Doyle Bramhall (45), og til People forteller Zellweger at både forholdet og en roligere livsstil gjør at hun i dag er sunnere og friskere enn på lenge.

FORELSKET: Kjæresten Doyle Bramhall var ved Renées side på ELLE Women in Hollywood Awards i Beverly Hills mandag kveld. Skuespilleren takker ham for mye av livsstilsendringen sin. Foto: All Over Press
FORELSKET: Kjæresten Doyle Bramhall var ved Renées side på ELLE Women in Hollywood Awards i Beverly Hills mandag kveld. Skuespilleren takker ham for mye av livsstilsendringen sin. Foto: All Over Press Vis mer

- Vennene mine sier at jeg ser avbalansert ut. Jeg er frisk og sunn. Over en lang periode var det ikke sånn. Jeg påtok meg en timeplan som det ikke var realistisk å opprettholde og tok meg ikke tid til å ta vare på meg selv, sier hun til People.

I den åpenhjertige uttalelselsen bekrefter hun også indirekte spekulasjonene om at hun har gjennomgått plastisk kirurgi.

- I stedet for å stoppe opp og omjustere livet mitt fortsatte jeg å halse videre til jeg var fullstendig uttømt og tok dårlige valg for å skjule utmattelsen, forklarer «Cold Mountain»-stjernen.

I dag lever hun et mer beskjedent liv sammen med kjærsten og noen få, nære venner. Neste år er hun aktuell med sin første film på fem år, dramathrilleren «The Whole Truth».

- Jeg begynte med arbeid som tillater meg å være i ro, å bygge et hjem, å elske noen, lære nye ting, utvikle meg som kreativt menneske og endelig vokse meg ordentlig inn i meg selv, fastslår Renée Zellweger overfor People.

LES OGSÅ: - Denne gangen gråter jeg av glede

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer