Bobby Brown:

Snakker ut om familietragediene

Da Bobby Brown nylig gjestet «Red Table Talk» åpnet han seg opp om den vonde tiden.

DEN GANG DA: Whitney Houston og Bobby Brown tok med datteren Bobbi Kristina Brown på premiere i 2004. Foto: Jim Ruymen / Reuters / NTB
DEN GANG DA: Whitney Houston og Bobby Brown tok med datteren Bobbi Kristina Brown på premiere i 2004. Foto: Jim Ruymen / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

I en nylig episode av talkshowet «Red Table Talk» var artisten Bobby Brown (52) gjest. Brown var tidligere gift med superstjerne Whitney Houston, og sammen fikk de datteren Bobbi Kristina Brown. Sønnen Bobby Brown Jr. fikk han fra et tidligere forhold.

Nå er alle tre døde.

Ruset seg sammen

Whitney Houston og Bobby Brown giftet seg i 1992 og året etter ble Bobbi Kristina født. Ekteskapet mellom artistene var av den stormfulle typen, der vold, alkohol og narkotikamisbruk ble en del av hverdagen.

- Vi kjempet veldig, veldig hardt for å bli rusfrie sammen. Jeg ble rusfri lenge før henne. Jeg måtte redde meg selv før jeg kunne redde noen andre, forteller Brown i talkshowet.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I 2012 ble Houston funnet bevisstløs i et badekar på Beverly Hilton Hotell, og livet sto ikke til å redde. Senere ble det konstatert at hun døde av en overdose.

Morens dødsfall gikk hardt innpå datteren Bobbi Kristina. I 2015, tre år etter morens overdose, ble også hun funnet bevisstløs i et badekar. 22-åringen ble erklært død etter seks måneder i kunstig koma. Dødsårsaken var overdose.

I ettertid har Bobbis svoger, Jack Walker, uttalt at Houston og datteren ofte ruset seg sammen.

Anklager datterens kjæreste

Bobbi Kristinas forhold til kjæresten Nick Gordon var ofte gjenstand for kritikk. Mye fordi Gordon ble sett på som Houstons sønn, men også fordi forholdet var preget av misbruk og narkotika. Kjæresten ble senere dømt til å stå juridisk ansvarlig for Bobbi Kristinas død.

Nå anklager Bobby Brown Gordon for både datterens og ekskonas død.

- Han var den eneste som var der både med min ekskone og med min datter, og begge døde på samme måte.

NYE DETALJER: Dokumentaren Caroline Flack: Her Life And Death» begynner snart å rulle på skjermen. Vis mer

- Så du tror at han drepte Whitney også?, spør Adrienne Banfield-Norris, programleder i «Red Table Talk».

- Ja, jeg tror det, svarer Brown.

Faren planla å konfrontere datterens kjæreste med en gang førstnevnte slapp ut av rehab. Den konfrontasjonen ble det aldri noe av, da Gordon døde mens Brown var til rehabilitering i 2020.

Også han døde av overdose.

ULYKKER: Joe Bidens liv har vært preget av tragiske tap i familien og profesjonell suksess. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Sliter med skyldfølelse

Tragediene ender ikke der.

I november 2020 var Brown og Bobby Brown Jr. sammen i studio. To dager senere døde sønnen. Også han av overdose.

Det tok Brown veldig tungt. I motsetning til han selv, datteren og ekskona skal ikke sønnen ha slitt med narkotikamisbruk.

Brown har tidligere hatt en trøblete rusfortid, og klandrer seg selv for sønnens død.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

- Jeg har hatt min tid, og jeg vet at det har spilt en rolle i at sønnen min har følt at han kunne teste forskjellige ting. Jeg føler meg skyldig.

Brown har selv vært rusfri fra narkotika i 18 år og fra alkohol i ett år. Han omtaler rusavhengigheten som en generasjonssykdom i hans familie, men sier at han nå er på vei i riktig retning.

LES OGSÅ: Realityprofil dømt for sexvideo-deling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer