Aksel Hennie og Karoline Hegbom:

Snakker ut om drømmebryllupet

Den ellers så private filmstjernen forteller om tilværelsen som nygift.

GIFTET SEG: Skuespiller Aksel Hennie fikk sin Karoline Hegbom på Sicilia i starten av september. Nå snakker han om tilværelsen som nygift i en podkast. Foto: Backgrid / NTB Scanpix
GIFTET SEG: Skuespiller Aksel Hennie fikk sin Karoline Hegbom på Sicilia i starten av september. Nå snakker han om tilværelsen som nygift i en podkast. Foto: Backgrid / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da skuespilleren Aksel Hennie (43) nylig var gjest i podkasten til Kyrre Holm Johannessen (46), «Krisemøter», boblet han nærmest over av glede.

- Jeg har det veldig fint. Helt kjempefint, egentlig. Jeg er ikke så glad i å snakke om privatlivet mitt, men akkurat nå er det litt vanskelig å ikke gjøre det, for jeg er blitt gift, sier han i podkasten.

Og det er ikke bare selve bryllupet som gjør at han har det så bra, det er også det å være gift.

- Det er så mangefasettert, og det er så fullt, det er så inderlig og personlig og komplekst, så det som er fett, er at alt blir lite grann mer verdt. For meg, forteller han.

MANN OG KONE: Karoline Hegbom og Aksel Hennie kysset til på kirketrappen. Foto: Agencias
MANN OG KONE: Karoline Hegbom og Aksel Hennie kysset til på kirketrappen. Foto: Agencias Vis mer

- En bra start

Aksel giftet seg med sin kjære Karoline Hegbom (27) i begynnelsen av september. Bryllupet sto på idylliske Sicilia, med rundt 100 gjester, og Se og Hør hadde en fyldig reportasje fra festen.

Kjendis-kompiser som Tobias Santelmann (39), Stig Henrik Hoff (54), Odd-Magnus Williamson (39) og Nicolai Cleve Broch (43) var blant gjestene, og Aksels to barn Hedda (14), og Hauk (1,5) som han har med Karoline, var selvsagt hedersgjester.

Utenfor kirken ble paret møtt av skuelystne turister og pressefotografer – til og med den britiske storavisen Daily Mail hadde tatt turen til den italienske øya for å dokumentere at den norske Hollywood-stjernen ble smidd i Hymens lenker.

Det var en helt spesiell grunn til at øya Sicilia ble valgt. Her foregikk nemlig en del av handlingen i Hennies yndlingsfilmer, «Gudfaren»-trilogien. Karoline og Aksel sa ja til hverandre i kirken Santa Catarina i fjellandsbyen Taormina, og selve bryllupsfesten foregikk i Villa Corleone – der Al Pacino dør i den siste «Gudfaren»-filmen.

Og festen var en strålende opplevelse for de nygifte.

– Jeg står og ser utover de folka som er til stede, og så tenker jeg at dette er en bra start. Alle som er her vil meg vel, alle som er her heier på oss to. Det var så utrolig fett, sier han entusiastisk i podkasten som ligger blant annet på iTunes.

Hemmelig prosjekt

Aksel er nå ferdig med innspillingen av filmen «Doorman» i Romania, der han spiller mot «Batgirl»-stjernen Ruby Rose (33) og «Charmed»-stjernen Rupert Evans (42).

I disse dager er Hennie i Canada for å spille i en hemmelig norsk-kanadisk produksjon. I podkasten «Krisemøter» forteller han at han er svært fornøyd med å ha skaffet seg en jobb hvor han ikke må ut av døra klokka sju. Han liker nemlig ikke å løpe etter klokka, og er veldig dårlig på det.

Fredag 8. september tok kjendisene turen til Folketeateret i Oslo i anledning premieren på musikalen «Les Misérables». Se dem på den røde løperen her! Vis mer

Og i forbindelse med dette letter han litt på sløret om sin kone.

– Jeg har funnet meg en dame som virkelig godtar det mennesket jeg er, og det er ekstremt godt. (...) Hun er ekstremt flink med klokka, og hun har funnet ut at det er ikke noen vits i å prøve å påtvinge meg noe jeg ikke er, ler han.

Den nygifte tobarnsfaren fortsetter med rosen:

Jeg digger dama mi fordi hun er så kjapp som hun er. Jeg veit at hun er litt mer irritert på meg for at jeg er som jeg er, men hun godtar og respekterer det, og det gjør at jeg blir kjappere!

Også Aksels pappa Morten Hennie er fornøyd med sønnens valg av kone.

– Han har skaffet seg en fantastisk fin jente. Det er en far glad for, vet du, sa Morten Hennie til Se og Hør da bryllupsplanene ble avslørt.

LES OGSÅ: Må gi opp babydrømmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer