Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Snakker ut om dramaet

Starten på forholdet til Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer har ikke bare vært enkel.

UTFORDRINGER: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer fant tonen på TV-innspilling. Men tiden etter har ikke bare vært enkel. Foto: Espen Solli/ TV 2/ NTB
UTFORDRINGER: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer fant tonen på TV-innspilling. Men tiden etter har ikke bare vært enkel. Foto: Espen Solli/ TV 2/ NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år kunne det norske folk vitne Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (28) finne tonen inne på «Farmen kjendis». Interessen rundt relasjonen vokste raskt - og det florerte lenge rykter om at duoen hadde funnet tonen også utenfor gårdsoppholdet.

Dreyer og Isachsen var imidlertid lenge tause om hva statusen på relasjonen er, men under finalefesten i februar kunne sistnevnte bekrefte overfor Se og Hør at de datet.

- Vi har det fint, hva skal man si. Jeg gleder meg til dette er over så man kan gjøre ting utenom dette, sa hun den gang.

Men lykken varte ikke lenge. Få uker senere dukket det opp kryptiske meldinger på Isachsens Instagram-profil, etterfulgt av en offentlig unnskyldning fra Dreyer på hans respektive konto.

Han omtalte Isachsen som den «sterkeste jenta» han har møtt og skrev at han alltid vil stå i gjeld til henne. Dreyer skrev også at han «ikke har vært den beste utgaven av seg selv».

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

Siden den gang har ting tilsynelatende gått bedre, og ifølge Isachsen selv er de nå så godt som kjærester. Det ga hun også uttrykk for da hun nylig gjestet «Harm & Hegseth».

Om opp- og nedturene

I en ny episode av programmet blir forholdet til Dreyer et tema. Programleder Morten Hegseth (36) spør influenseren hvorfor det har vært så mye styr, hvorpå Isachsen svarer følgende:

- For det første så er det jo veldig ofte styr når man skal begynne å finne ut av ting, sier hun.

Videre legger hun til at paret tross alt har stått i en spesiell situasjon.

- Vi har vært i en veldig ekstraordinær situasjon, der måten vi har møttes på har vært på TV, så mye press etter det igjen. Så jeg tror nok at omstendighetene takk i betraktning, har vi nok klart det veldig bra. Synes jeg da, sier hun.

Sophie Elise Isachsen er kjent med at Se og Hør omtaler saken, og har ingenting mer å tilføye.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

«Bare å gratulere»

Spekulasjonene om at paret hadde funnet tilbake til den gode tonen startet etter at 27-åringen delte et bilde av seg og Dreyer på Instagram, med teksten «Det e bare å gratulere».

Flere så på innlegget som en bekreftelse på at duoen er blitt kjærester. Da Isachsen nylig gjestet podkasten «Janka og Marte» med Janka Polliani og Marte Bratberg, presiserte hun betydningen bak den noe kryptiske teksten.

- Grunnen til at jeg skrev det er fordi han og jeg hadde en skikkelig stor krangel inne på «Farmen» fordi han sa «det e bare å gratulere» i en negativ setting. Så det var liksom et stikk til det, svarer hun i podkasten, og legger til at hun også syntes det var en fin tekst.

Hun fikk også spørsmål om de to nå er kjærester, hvorpå hun svarte:

- Jeg tenker at akkurat nå er jo han på ekspedisjon på Grønland og skal være borte i tre måneder. For meg har det vært sånn at jeg visste da vi kom ut fra «Farmen» at det kom til å være hengende over oss så lenge. Og etter vi kom «ut» ble det enda mer - og så den Grønland-turen. Så jeg føler vi må gjennom alt dette, så kan man eventuelt si at vi er kjærester, hvis man har klart alt det der.

LES OGSÅ: - Det var så vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer