Pernilla Wahlgren:

Snakker ut om dramaet: - Sykt

Realitystjernen opplevde det store marerittet.

AVSLØRING: I en ny podkastepisode forteller Pernilla Wahlgren om hva som skjedde hjemme i Sverige mens hun befant seg på ferie i Spania. Her med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Foto: Jessica Gow / TT / NTB
AVSLØRING: I en ny podkastepisode forteller Pernilla Wahlgren om hva som skjedde hjemme i Sverige mens hun befant seg på ferie i Spania. Her med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Foto: Jessica Gow / TT / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske realitystjernen Pernilla Wahlgren (53) nyter for tiden late dager i sitt sommerhus i Marbella på den spanske solkysten. De siste ukene har hun holdt sine over 600 000 Instagram-følgere oppdatert med innbydende bilder fra den populære feriebyen.

Nylig fikk «Wahlgrens verden»-profilen også selskap av sin nye kjæreste, Christian Bauer (55). Huset hennes på Lidingö utenfor Stockholm har nå stått tomt i nesten en måned, og nylig tok en ubuden gjest seg inn i boligen.

53-åringen forteller om innbruddet i den nyeste episoden av podkasten «Wahlgren & Wistam», som hun har sammen med venninnen Sofia Wistam (55).

- Dessverre har det skjedd en kjedelig ting hjemme i Sverige mens jeg har vært her, som er veldig sykt. Jeg ble ringt midt på natten av Securitas som sa at det er et innbrudd hjemme. De ser på kameraet at han fortsatt er i huset, sier sangeren i podkasten, ifølge Hänt.

- Alarmen gikk med en gang han kom inn, og politiet og vakter var der raskt. Jeg har jo kameraer overalt, så jeg har jo sett det, legger hun til.

KJEMPEKRANGEL: I «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

- Veldig kjedelig

Wahlgren avslører at hun ikke eier så mange verdifulle gjenstander som er attraktive å stjele. Gjennom et langt liv i rampelyset har hun likevel samlet mange ting med stor affeksjonsverdi og som ikke kan erstattes.

Nå frykter «Melodifestivalen»-artisten at hun aldri får se tingene sine igjen. Den frekke tyven fikk blant annet med seg flere gjenstander fra 53-åringens popkarriere.

- Vet du hva han tok? Alle gullplatene mine. Jeg hadde tre gullplater på en vegg, og en plate på en annen. Jeg tror det var fire gullplater, og det er jo minner, sier hun fortvilet i podkasten.

De to venninnene sier videre at de ikke har troen på at tyvgodset vil komme til rette igjen. Wahlgren avslutter imidlertid med en oppfordring til lytterne:

- Det er selvfølgelig veldig kjedelig, for det er minner som man ikke kan få tilbake. Men da vet dere det, alle fans, at om mine gullplater selges på Tradera eller Blocket (Sveriges svar på Finn.no, journ.anm.), så er det ikke meg.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Viste frem kjæresten

Innbrudd til tross - Pernilla Wahlgren har mange andre grunner til å smile om dagen. Realitystjernen nyter det late liv i sin egen villa «Casa Rosa» i Marbella, og for kort tid siden fikk hun besøk av kjæresten Christian Bauer.

Forholdet bekreftet hun overfor Aftonbladet i mai.

- Jeg kan bekrefte det, skrev hun i en sms - etterfulgt av et rødt hjerte.

Samtidig avslørte hun at den utkårede var Christian Bauer fra Åkersberga, nord for Stockholm. «Wahlgrens verden»-stjernen delte i flere måneder mystiske bilder av den nye flammen på Instagram, men hun var nøye med å ikke vise ansiktet hans.

Det gjorde hun for første gang i anledning midtsommerfeiringen i Sverige i slutten av juni. På bildet smilte det forelskede paret pent til kamera. Wahlgren bar en fargerik blomsterkrans på hodet, som er typisk for den svenske høytiden.

«Beste midtsommeren», skrev realitystjernen under bildet.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Ifølge Expressen jobber Bauer som salgssjef i selskapet Lewa og tar oppdrag som modell ved siden av, i tillegg til reklamejobber for pantelån og arbeidsklær.

Wahlgren har vært singel i mange år. Hennes forrige forhold var med Joachim Lennholm. Paret fant kjærligheten i 2002, og fikk sønnen Theo (14) sammen. Seks år senere tok forholdet slutt.

Artisten er imidlertid mest kjent for ekteskapet med Emilio Ingrosso (56). De møttes under Melodifestivalen i 1985, og ble raskt et av Sveriges hotteste par.

LES OGSÅ: Full forvirring etter intim helgetur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer