11 KG LETTERE: Eks-president Bill Clinton hevder det er sunn kost og mosjon, og ikke sykdom, som er grunnen til at han har gått ned 11 kg.
11 KG LETTERE: Eks-president Bill Clinton hevder det er sunn kost og mosjon, og ikke sykdom, som er grunnen til at han har gått ned 11 kg. Vis mer

Snakker ut om dødsryktene

Derfor gikk Bill Clinton ned 11 kilo.

SEHER.NO: Den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton (64) fikk mange tilskuere til å sperre opp øynene da han dukket opp i magrere og blekere utgave enn vanlig under sin datter Chelseas bryllup i august.

Synet av Clinton ført raskt til at rykter om at eks-presidenten er alvorlig syk begynte å svirre, men selv har han holdt munnen lukket - helt til nå.

Ifølge BT.dk avviste Clinton - som tidligere har gjennomgått en tøff hjerteoperasjon - at han er syk i det amerikanske TV-programmet «Meet the press».

- Jeg har det fint. Jeg er begynt på en ny slankekur og mosjonerer mye. Det er fantastisk.

Clinton - som tidligere ikke har lagt skjul på sin forkjærlighet for cheeseburgere og annen fast-food - hevder han har gått ned 11 kilo etter at han fikk klar beskjed av sin datter.

- Før bryllupet sa hun «far, det eneste du skal gjøre er å føre meg opp kirkegulvet, og du skal se godt ut». Beskjeden var ikke til å misforstå.

- Nå forsøker jeg å holde meg til mat som er bra for meg, sier Clinton.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke et øye i rommet var tørt