Snakker ut om det tunge bruddet

- Det er smertefullt og ikke noe som er planlagt, forteller Benedicte Adrian.

SNAKKER UT: - Da vi så at det ikke var ei framtid i den familiekonstellasjonen visste jeg at jeg måtte hit. Jeg hadde hatt følelsen av at det til syvende og sist ble bedre for meg, sier Benedicte Adrian. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: - Da vi så at det ikke var ei framtid i den familiekonstellasjonen visste jeg at jeg måtte hit. Jeg hadde hatt følelsen av at det til syvende og sist ble bedre for meg, sier Benedicte Adrian. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I september kunne Se og Hør avsløre at den folkekjære artisten Benedicte Adrian (47), først kjent fra popduoen Dollie de Luxe sammen med venninnen Ingrid Bjørnov (47), har hadde skilt seg fra mannen etter 13 år.

Den tidligere «Idol»-dommeren bodde i 12 år i Sør-Frankrike etter at hun giftet seg med den franske piloten Gauthier Mouton (47) i 1998. Ekteparet, som har barna Victor (11) og Alexia (9) sammen, bestemte seg imidlertid altså etter hvert for å gå hver til sitt.

Nå snakker hun ut om bruddet hun nylig var igjennom.

- Da vi så at det ikke var ei framtid i den familiekonstellasjonen visste jeg at jeg måtte hit. Jeg hadde hatt følelsen av at det til syvende og sist ble bedre for meg. Men det er smertefullt og ikke noe som er planlagt, sier hun til Dagbladet.

Adrian understreker at hun og eksmannen kommuniserer bra og er gode venner. De to brukte derimot lang tid på avgjørelsen, og hvordan de skulle presentere den for barna.

- Jeg valgte å å prioritere private ting da jeg bodde ute. Det er jeg glad for, og det var fint for meg og ungene. Men nå begynner en ny fase for oss, der jeg kan høste fruktene av det jeg har sådd her, mens jeg var borte, forteller hun til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: NRK-program stoppet i siste liten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer