Snakker ut om det tøffe året

- Det er klart at dette året har ført med seg mange uventede ting, sier Scarlett Johansson.

SNAKKER UT: - Man må møte det. For meg personlig er det viktigste at det ikke går ut over jobben jeg gjør og at det ikke berører mitt private liv så langt det lar seg gjøre, sier Scarlett Johansson om året som snart er over. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: - Man må møte det. For meg personlig er det viktigste at det ikke går ut over jobben jeg gjør og at det ikke berører mitt private liv så langt det lar seg gjøre, sier Scarlett Johansson om året som snart er over. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har gått nesten et år siden superstjernen Scarlett Johansson (27) og Ryan Reynolds (35) annonserte at de skulle skilles om lag to år etter at de giftet seg.

2011 har vist seg å bli ingenting annet enn svært innholdsrikt - og stressende - for den vakre skuespilleren. Romansen med Sean Penn (51) har fått svært mye oppmerksomhet. Det samme har de private nakenbildene av Scarlett som ble lekket på nett fått. I tillegg har hun blitt linket til Joseph Gordon-Levitt og flere andre menn.
 
- Jeg har hatt opp- og nedturer. Men det er klart at dette året har ført med seg mange uventede ting på mange fantastiske- og utfordrende måter, sier Johansson til Access Hollywood.
 
Den amerikanske skjønnheten er noe filosofisk rundt de romantiske og personlige tumultene som har preget henne det siste året.

- Man må møte det. For meg personlig er det viktigste at det ikke går ut over jobben jeg gjør og at det ikke berører mitt private liv så langt det lar seg gjøre, forteller 27-åringen, som håper 2012 blir et lettere år å takle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrer ikke på ekteskapet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer