Serena Williams og Meghan:

Snakker ut om det nære vennskapet

- Vi støtter oss mye på hverandre om dagen.

VENNINNER: Serena Williams og hertuginne Meghan har kjent hverandre i fire år, og har et svært tett bånd. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Serena Williams og hertuginne Meghan har kjent hverandre i fire år, og har et svært tett bånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2014 møtte tennisstjernen Serena Williams (36) og hertuginne Meghan (37) hverandre for første gang, da de spilte på samme lag under en fotballkamp.

Kampen var for veldedighet, og ifølge E! News skrev hertuginnen - som den gang jobbet som skuespiller - om sin nye venninne på livsstilsnettstedet «The Tig» etter veldedighetskampen.

- Vi fikk umiddelbart god kontakt. Vi tok bilder, lo og snakket om alt mulig annet enn jobbene våre. Bare typiske jenteting, skrev den tidligere «Suits»-skuespilleren om møtet med Serena.

På nettstedet, som Meghan drev i tre år, har hun ifølge E! News en rekke ganger skrytt av tennisstjernen. Hun har blant annet beskrevet henne som en av sine nærmeste venninner.

FOTBALL FOR EN GOD SAK: Det var da Meghan i 2014 deltok på DirectTV sitt veldedighetsarrangement at hun ble kjent med Serena Williams. Foto: NTB Scanpix
FOTBALL FOR EN GOD SAK: Det var da Meghan i 2014 deltok på DirectTV sitt veldedighetsarrangement at hun ble kjent med Serena Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun ble en jeg raskt kunne betro meg til, og jeg tekster henne alltid når jeg er ute og reiser, har 37-åringen tidligere skrevet om tennisvenninnen, som var en selvskreven gjest da Meghan giftet seg med britenes prins Harry (34) i mai.

Kongelig støtte

Meghans vennskap har betydd mye for tennisstjernen den siste tiden, etter at hun tidligere denne måneden hadde et raseriutbrudd under US Open-finalen.

Serena kalte blant annet dommeren for «en løgner» og «en tyv», og hevdet at hun ble et offer for kjønnsdiskriminering etter at hun ble fratatt poeng for å ha kommunisert med treneren sin.

- Fordi jeg er kvinne, fratar du meg poeng? Det er ikke rettferdig, ropte hun nærmest til dommeren.

Nå snakker tennisstjernen ut om utbruddet i et intervju med The Project, der hun samtidig avslører at Meghan har vært en stor støtte etter hendelsen.

- Vi sendte hverandre faktisk meldinger tidligere i dag, sier hun og legger til:

- Du vet, vi har kjent hverandre i mange år nå, og vi støtter oss mye på hverandre om dagen.

FØLTE SEG URETTFERDIG BEHANDLET: Tidligere denne måneden raste Serena mot dommeren under finalen av US Open. Foto: NTB Scanpix
FØLTE SEG URETTFERDIG BEHANDLET: Tidligere denne måneden raste Serena mot dommeren under finalen av US Open. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme intervju kan Serena også fortelle at Meghans bryllup i mai var et stort øyeblikk for afroamerikanere.

- Jeg føler at vi virkelig var vitne til at historie ble skrevet, sier hun.

Selvskreven gjest

Da Meghan og prins Harry giftet seg i mai, var Serena og ektemannen Alexis Ohanian (35) selvfølgelig invitert.

Duoen ble viet i St. Georges kapell på Windsor slott, før feiringen fortsatte på Frogmore House - og varte ut natten.

Mens den formelle delen av feiringen ble sendt på tv, er det få som virkelig vet hva som foregikk på etterfesten.

Likevel er det enkelte angivelige detaljer som i etterkant lekket ut, og ifølge The Sun var det blant annet en «dance off» mellom prins Harry og storebroren.

Den britiske tabloidavisen hevdet også at gjestene utover kvelden hadde en beerpong-turnering, og at Serena herjet stort under konkurransen. Dette avkreftet tennisstjernen kort tid senere.

BRYLLUPSGJESTER: Serena og Alexis avbildet utenfor St. Georges kapell, der Meghan og Harry ble erklært for rette ektefolk. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSGJESTER: Serena og Alexis avbildet utenfor St. Georges kapell, der Meghan og Harry ble erklært for rette ektefolk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var ingen beerpong-turnering. Jeg drikker ikke øl engang, og jeg aner ikke hvordan denne historien kom ut, uttalte hun i etterkant av en tenniskamp under turneringen French Open i Paris.

Tennisstjernen og ektemannen, som i august ble foreldre for første gang, ble truffet av et øyeblikks forvirring og latter da ryktene kom ut.

- Jeg så på Alexis og vi tenkte begge: «Vent litt, gikk vi glipp av noe?».

LES OGSÅ: Skjulte hemmelig detalj i brudekjolen