Emma Roberts brøt forlovelsen:

Snakker ut om det brutte skandale-forholdet

- Det er vanskelig å miste noen.

PLANLA BRYLLUP: I nesten syv år var Emma Roberts i et av-og-på forhold med skuespiller-kollega Evan Peters. Her er de to avbildet ute i Los Angeles i august 2018. Foto: NTB Scanpix
PLANLA BRYLLUP: I nesten syv år var Emma Roberts i et av-og-på forhold med skuespiller-kollega Evan Peters. Her er de to avbildet ute i Los Angeles i august 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2012 ble det for første gang kjent at Emma Roberts (28) hadde funnet lykken med skuespiller-kollegaen Evan Peters (32). De to har hatt et vinglete forhold med mye frem og tilbake.

I 2014 forlovet de seg, før de gjorde det slutt og ble sammen igjen flere ganger de neste årene. Høsten 2016 begynte Roberts å bruke forlovelsesringen igjen, før de tidligere i vår brøt forlovelsen nok en gang, ifølge Us Weekly.

PÅ KJENDISFEST: Emma og Evan i finstasen på Vanity Fairs fest etter Oscar-utdelingen i 2018. Foto: NTB scanpix
PÅ KJENDISFEST: Emma og Evan i finstasen på Vanity Fairs fest etter Oscar-utdelingen i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det gikk mot brudd for Emma og Evan, og nå er de bare venner. Evan har flyttet ut, men det var ikke et stygt brudd, fortalte en kilde til nettstedet i mars.

Nå åpner «American Horror Story»-stjernen seg for første gang om det havarerte forholdet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Uansett hvem du er, hva slags jobb du har eller hvor i verden du befinner deg, så tror jeg det alltid er vanskelig når ting tar slutt. Å miste noen er vanskelig. Livet har sine opp- og nedturer. Jeg prøver å følge dem og leve et sted midt imellom, forteller hun til Cosmopolitan, ifølge People.

Trekantdrama

Av-og-på-forholdet mellom Emma og Evan skal ha vært av det temmelig turbulente slaget. I tillegg til at de gjorde det slutt og ble sammen en rekke ganger, så ble også Roberts arrestert for vold mot Peters etter en opphetet krangel i 2013.

Høsten 2017 havnet også Emma i et trekantdrama med Hollywood-paret Hayden Christensen (38) og Rachel Bilson (38).

Da duoen, som har datteren Briar (4) sammen, gikk fra hverandre i september det året ble aldri årsaken til bruddet nevnt. Men bare en måned senere hevdet kilder nær eks-paret at Emma var en av årsakene til at det ble slutt mellom dem.

Hayden og Emma hadde nylig spilt inn filmen «Little Italy» sammen, og en kilde fortalte til nettsiden The Blast at Rachel dumpet kjæresten gjennom ti år da hun fant tekstmeldinger fra Emma på mobiltelefonen hans.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Tøft med offentlige brudd

Til Cosmopolitan forklarer Emma Roberts i dag at hun har vært gjennom gode og vonde perioder i kjærligheten. Og at når ting går dårlig, er man redd det aldri vil gå over, mens når ting er bra, så frykter man at det gode snart vil ta slutt.

- Jeg har levd på begge disse stedene altfor lenge, sier hun.

28-åringen påpeker videre at det er spesielt hardt å gå gjennom brudd når man er en offentlig person.

- På grunn av Twitter og Instagram kan alle kommentere hva du gjør, selv om ingen vet sannheten. Det er tøft. Jeg vet hva som er sant, og jeg vet hva som skjedde i mitt eget liv. Det gjør også menneskene som er glade i meg og som jeg er glad i, sier hun, ifølge nettstedet.

Ny kjæreste

Kort tid etter bruddnyheten kom i mars, ble Emma Roberts koblet til «Triple Frontier» -stjernen Garrett Hedlund (34).

Duoen ble da observert sammen på spasertur i nabolaget Silverlake i Los Angeles.

- Han hadde armen sin rundt henne, og en liten stund holdt de også hender, fortalte et øyevitne til Us Weekly.

- Garrett og Emma var først venner, så dette er nytt, avslappet og bare et par uker gammelt, sa en annen kilde om den gryende romansen.

I etterkant har duoen hengt sammen som erteris og blitt fotografert i hete omfavnelser ved en rekke ulike anledninger.

Hedlund har tidligere vært kjæreste med Hollywood-stjernen Kirsten Dunst (36).

Duoen møttes på settet til filmatiseringen av Jack Kerouacs roman «On the Road» i 2011, og var sammen i over fire år før det overraskende ble slutt i 2016.

LES OGSÅ: - Jeg sto på bar bakke etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer