<strong>BLITT VOKSEN:</strong> Iselin Andresen trer tilbake i rampelyset fem år etter at hun trakk seg fra Idol. Nå råder hun andre unge til å være bevisst og tenke seg godt om før de entrer TV 2-konkurransen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
BLITT VOKSEN: Iselin Andresen trer tilbake i rampelyset fem år etter at hun trakk seg fra Idol. Nå råder hun andre unge til å være bevisst og tenke seg godt om før de entrer TV 2-konkurransen. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

Snakker ut om den vanskelig Idol-tiden

- Etter den første finalesendingen skjønte jeg at dette går ikke, sier Iselin Andresen. Hun opplevde å bli kalt «Søppelhue» av Tor Milde og ble borte fra offentligheten i flere år.

Publisert
Sist oppdatert
Se Seher.nos videointervju med Iselin Andresen nederst i saken!

SEHER.NO:
Iselin Andresen var 18 år da hun ble den første, og fremdeles eneste, norske Idol-finalisten som har trukket seg fra tv-konkurransen.

Snart starter nye auditionrunder, og til høsten gjør Idol-konseptet comeback på TV 2. Samtidig trer Iselin Andresen også tilbake i rampelyset. Fredag klokken 19.30 står hun på scenen i en klima-konsert til i regi av Framtiden i våre hender (ekstern lenke) på Chateau Neuf i Oslo.

I tillegg til det at hun trakk seg, huskes Iselin kanskje best som jenta som opplevde å bli kalt «søppelhue» av Idol-dommer Tor Milde.

Men det er andre, mer overliggende forhold hun trekker frem som årsaker til at hun valgte å trekke seg fra TV 2s musikkonkurranse.

- Jeg følte at jeg ikke kunne være meg selv. Etter den første finalesendingen skjønte jeg at dette går ikke, sier Iselin, som i dag studerer ved Menighetsfakultetet i Oslo, til Seher.no.

Etter Idol-opplevelsen orket ikke Iselin rampelyset på en lang stund.

- Jeg drev ikke med musikk i offentligheten på to-tre år. Jeg hadde fått overdose, jeg trengte en pause, forteller hun.

Den unge sangerinnen forteller at hun er et følelsesmenneske.

- Jeg gråter hele tida. Jeg gråt da óg.

23-åringen vil likevel ikke ensidig advare unge mennesker mot å delta i Idol.

- Bare vær bevisst. Tenk gjennom det først. Men jeg kan ikke sitte her å si: Ikke gjør det! sier Iselin Andresen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Vi gråt hver dag

Se Seher.nos videointervju med Iselin Andresen her:[obj:media:9545]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer