Snakker ut om den tunge tiden

– Jeg har lært at man ikke skal stole på andre enn seg selv, sier Benedicte Adrian.

Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pict
Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pict Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BEGYNNELSEN: Slik så Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov ut som duoen «Dollie de Luxe». Her er de avbildet i 1986.


***FOTO IKKE BILDEBEHANDLET*** Foto: Aftenposten
BEGYNNELSEN: Slik så Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov ut som duoen «Dollie de Luxe». Her er de avbildet i 1986. ***FOTO IKKE BILDEBEHANDLET*** Foto: Aftenposten Vis mer

SEOGHØR.NO: Benedicte Adrian (52) entret rampelyset allerede i 1980, som én halvdel av popduoen «Dollie de Luxe».

Den andre halvdelen var Ingrid Bjørnov (52), og de to unge artistene opptrådte blant annet i Melodi Grand Prix og vant i Spellemannsprisen i kategorien «Åpen klasse».

Adrian flyttet Sør-Frankrike etter at hun giftet seg med den franske piloten Gauthier Mouton (47) i 1998, men i 2011 tok lykken slutt. Nå – fem år senere – åpner blondinen seg om den tøffe tiden.

– Skilsmissen er det tøffeste jeg har vært med på. Det ble mitt vendepunkt. jeg var så sikker på at jeg visste hvordan fremtiden så ut. Etter det har jeg lært at man ikke skal stole på andre enn seg selv, forteller den tidligere «Idol»-dommeren til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.


Etter at hun forlot Frankrike, flyttet artisten til Froger i Oslo sammen med barna Viktor (16) og Alexia (14). I dag klarer hun å se positivt på det å være i sitt eget selskap.

– Det er sider ved det som er veldig kjekt. Du kan se på «Sex and the City», spise popcorn og drikke hvitvin halve natten uten at noen bryr seg. Men du må ha noen som tauer deg inn, sier 52-åringen i intervjuet.

Denne «noen» for Adrian er kjæresten Jann Finsveen.

Skrøt av sin bedre halvdel

Benedicte Adrian viste for første gang fram sin nye kjæreste på sommerpremieren av showet «The Beatles 1963» i Tønsberg i 2014, og hun sparte ikke på lovordene ovenfor Se og Hør.

– Jeg har det veldig bra for tiden, og det er mye på grunn av Jann. Han er en så bra mann. Jeg visste det jo på en måte med en gang jeg traff ham, men nå ser jeg hver dag hvilken fantastisk mann han er, avslørte hun den gang.

I fjor fortalte hun også til Her og Nå at kjærligheten blomstret, og at – selv om paret ikke bor sammen – er det «ikke mange timene de ikke ser hverandre».

FORELSKET: Benedicte Adrian og kjæresten Jann Finsveen er lykkelige sammen. Her på premiere på juleshowet «Swinging Christmas» på Chat Noir i fjor.  Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Benedicte Adrian og kjæresten Jann Finsveen er lykkelige sammen. Her på premiere på juleshowet «Swinging Christmas» på Chat Noir i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Trodde hun skulle dø da hun kom hjem til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer