Petter Stordalen:

Snakker ut om den nye kjæresten

- Hun ble værende i 100 dager, sier hotellkongen.

NY KJÆRESTE: Petter Stordalen snakker om sin nye kjæreste, Märta Elander Wistén, i et ferskt intevrju med Aftonbladet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NY KJÆRESTE: Petter Stordalen snakker om sin nye kjæreste, Märta Elander Wistén, i et ferskt intevrju med Aftonbladet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juli ble det kjent at den norske hotellkongen Petter Stordalen (57) hadde funnet kjærligheten.

Choice-gründeren var fram til i fjor gift med Gunhild Stordalen (41), men for et knapt år siden kunngjorde de at de skulle flytte fra hverandre.

Dermed overrasket det mange at han på åpningen av Villa Copenhagen i sommer viste fram sin nye kjæreste - 30 år gamle Märta Elander Wistén.

Den gang uttalte Stordalen at det var coronakrisen som førte de to sammen, og at 30-åringen ble «stuck» med ham i Oslo da alt stengte ned.

Paret har ikke gitt noen andre intervjuer siden den gang - før nå. I en sjelden opptreden for svenske Aftonbladet snakker det forelskede kjæresteparet nå ut om sine første måneder som kjærester.

Ble i 100 dager

Aftonbladet har også tatt noen nye bilder av paret, der det tydelig kommer fram at de er forelsket i hverandre. Avisen møtte dem på hotellet At Six i Stockholm, der de fortalte i detalj om hvordan de ble et par.

Etter å ha møttes et par ganger, ble det bestemt at hun skulle komme til Oslo. Timingen var likevel kanskje ikke den beste, midt under en pandemi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer