Jennifer Aniston og David Schwimmer:

Snakker ut om den hemmelige romansen

«Friends»-gjenforeningen sørger for en rekke avsløringer.

HEMMELIG ROMANSE: Jennifer Aniston og David Schimmer hadde et ekstra godt øye til hverandre under «Friends»-tiden. Her er duoen avbildet i 1999. Foto: Bei / REX / NTB
HEMMELIG ROMANSE: Jennifer Aniston og David Schimmer hadde et ekstra godt øye til hverandre under «Friends»-tiden. Her er duoen avbildet i 1999. Foto: Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

17 år etter at siste episode ble sendt på tv-skjermen, er «Friends» nok en gang på «alles» lepper. Bakgrunnen for det er den mye omtalte gjenforeningen mellom skuespillerne bak seriesuksessen, som ble tilgjengelig for norske fans på HBO Nordic torsdag 27. mai.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

I forkant av gjenforeningen satte alle skuespillerne seg ned med magasinet People for en prat. Da kom det frem at Jennifer Aniston (52) og David Schwimmer (54) hadde en aldri så liten flørt bak kulissene - uten at det ble utdypet stort.

Nå tar skuespillerne imidlertid bladet fra munnen, denne gang i gjenforeninsepisoden, ifølge People.

Likte hverandre

I episoden spør nemlig programleder James Corden om noen hadde romantiske følelser utenfor sett.

Til det skal David Schwimmer ha svart følgende:

- Altså, i første sesong hadde jeg et stort crush på Jennifer. På et tidspunkt crushet vi hardt på hverandre. Men det var som to pendler som passerer hverandre, fordi en av oss var alltid i et forhold og vi gikk aldri over den grensen. Vi respekterte slikt, sier Schwimmer.

MIMRER: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer og Matt LeBlanc mimret tilbake til gamle tider i gjenforeningen. Foto: Terence Patrick/HBO Max via AP
MIMRER: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer og Matt LeBlanc mimret tilbake til gamle tider i gjenforeningen. Foto: Terence Patrick/HBO Max via AP Vis mer

Aniston på sin side mimret tilbake til en samtale hun skal ha hatt med Schwimmer i forkant av deres første tv-kyss.

- Helt ærlig, jeg husker at jeg sa til David at «det kommer til å være så kjipt at første gang vi faktisk kysser er på nasjonal tv», sier hun, før hun følger opp med:

- Vi bare kanaliserte all beundring og kjærlighet vi hadde for hverandre inn i Ross og Rachel.

Er i slekt

At skuespillerne bak serien høster oppmerksomhet i en tid som dette, er ikke rart. En rekke internasjonale medier har omtalt gjenforeningen, og flere har også tatt et dypdykk inn i skuespillernes privatliv og relasjoner for anledningen.

Blant dem er CNN, som bestemte seg for å gå nærmere inn på relasjonen mellom Courteney Cox (56) og Matthew Perry (51). I serien spilte de etter hvert mann og kone - men også i virkeligheten skal de ha familiære bånd.

TV-EKTEPARET: Matthew Perry og Courteney Cox, her sammen i 2002. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
TV-EKTEPARET: Matthew Perry og Courteney Cox, her sammen i 2002. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

Kanalen har nemlig gjort en undersøkelse på MyHeritage, og funnet ut at 56-åringen og tv-ektemannen er ellevemenninger. Begge to skal være i slekt med William Osbern Haskell III og Ellen Haskell. Sistnevnte par bodde i Storbritannia på 1600-tallet, ifølge rapporten.

Verken Cox eller Perry har foreløpig uttalt seg om relasjonen.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

Trodde Jennifer var moren

Men, familie på ekte eller ei - det er ingen tvil om at skuespillerne knyttet nære bånd i løpet av årene de spilte i serien. Med én familie hjemme og én «familie» på jobb, kan det likevel oppstå forvirring.

Spesielt Lisa Kudrows (57) sønn skal i en periode ha kjent ekstra på dette.

Da Kudrow nylig gjestet talkshowet «Conan», kunne hun nemlig røpe at sønnen, Julian Murray Stern (23), trodde at Jennifer Aniston var moren hans da han var liten, ifølge E! News.

- Når vi var hjemme og hun (Jennifer Aniston, journ.anm.) dukket opp på tv, sa han «Mamma!», røper Kudrow.

MOR OG SØNN: Lisa Kudrow og sønnen Julian. Foto: MediaPunch /REX / NTB
MOR OG SØNN: Lisa Kudrow og sønnen Julian. Foto: MediaPunch /REX / NTB Vis mer

Kudrow og Aniston skal begge ha ledd godt av situasjonen. Hun legger ikke skjul på at sønnens unge alder, kombinert med lange innspillingsdager og mange forskjellige folk, kan ha bidratt til forvirringen.

- Han fløy nærmest i fanget hennes. Altså, hun er en sukkerklump, så det ga jo mening. Og jeg var alltid glad for alle Julian fikk kjenne kjærlighet fra, sier hun.

LES OGSÅ: Avslører detaljer fra bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer