Jennifer Aniston og David Schwimmer:

Snakker ut om den hemmelige romansen

«Friends»-gjenforeningen sørger for en rekke avsløringer.

HEMMELIG ROMANSE: Jennifer Aniston og David Schimmer hadde et ekstra godt øye til hverandre under «Friends»-tiden. Her er duoen avbildet i 1999. Foto: Bei / REX / NTB
HEMMELIG ROMANSE: Jennifer Aniston og David Schimmer hadde et ekstra godt øye til hverandre under «Friends»-tiden. Her er duoen avbildet i 1999. Foto: Bei / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

17 år etter at siste episode ble sendt på tv-skjermen, er «Friends» nok en gang på «alles» lepper. Bakgrunnen for det er den mye omtalte gjenforeningen mellom skuespillerne bak seriesuksessen, som ble tilgjengelig for norske fans på HBO Nordic torsdag 27. mai.

I forkant av gjenforeningen satte alle skuespillerne seg ned med magasinet People for en prat. Da kom det frem at Jennifer Aniston (52) og David Schwimmer (54) hadde en aldri så liten flørt bak kulissene - uten at det ble utdypet stort.

Nå tar skuespillerne imidlertid bladet fra munnen, denne gang i gjenforeninsepisoden, ifølge People.

Likte hverandre

I episoden spør nemlig programleder James Corden om noen hadde romantiske følelser utenfor sett.

Til det skal David Schwimmer ha svart følgende:

- Altså, i første sesong hadde jeg et stort crush på Jennifer. På et tidspunkt crushet vi hardt på hverandre. Men det var som to pendler som passerer hverandre, fordi en av oss var alltid i et forhold og vi gikk aldri over den grensen. Vi respekterte slikt, sier Schwimmer.

Aniston på sin side mimret tilbake til en samtale hun skal ha hatt med Schwimmer i forkant av deres første tv-kyss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.