Snakker ut om de pikante bildene

- Folk syns det er litt spennende, sier Marian Aas Hansen.

NAKENBILDER: Marian Aas Hansen snakker ut om bildene som ble lekket på nettet, etter at ekskjæresten Kåre Conradis mobiltelefon ble stjålet da det tidligere paret var sammen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
NAKENBILDER: Marian Aas Hansen snakker ut om bildene som ble lekket på nettet, etter at ekskjæresten Kåre Conradis mobiltelefon ble stjålet da det tidligere paret var sammen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Marian Aas Hansen (37) står for tiden på scenen sammen med Elisabeth Andreassen, Hilde Lyrån og Guri Schanke med forestillingen «Showgirls 2».

Aas Hansen giftet seg spontant med kjæresten Eirik-André Rydningen i Las Vegas i fjor, men har et åtte år langt forhold med Kåre Conradi bak seg.

Mange husker at Conradis mobiltelefon ble stjålet og private nakenbilder av det tidligere paret ble lekket på internett.

- Innimellom får jeg kommentarer på det. Folk syns det er litt spennende. Men det skjer så mye i verden som er viktigere og verre, tenker jeg. Og jeg har ikke noe som noen ikke har sett før. Sett fra månen betyr det ingenting. Og i hvert fall ikke i dag. Jeg får ikke gjort noe med hva slags sammenheng folk putter meg inn i. Jeg vet veldig godt selv hvem jeg er og hva jeg holder på med, sier hun til Dagbladets magasin Inne & Ute.


Artisten har nå planer om et nytt bryllup med Rydningen. Denne gangen i Norge.

- Ja, men akkurat nå er det full fart, så det blir ikke med det første. Men jeg snyter ikke meg selv eller pappa for å tusle sammen ned midtgangen. Det må med, sier hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Venner på jobb og privat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer