­

Snakker ut om de kosmetiske inngrepene

- Det så helt forferdelig ut, sier Dorthe Skappel i dag.

HAR PYNTET PÅ UTSEENDET: Dorthe Skappel innrømmer at hun har tydd til kosmetiske inngrep for å takle det at hun blir eldre. Her er hun fotografert i Bergen på TV 2s høstlansering i 2016. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
HAR PYNTET PÅ UTSEENDET: Dorthe Skappel innrømmer at hun har tydd til kosmetiske inngrep for å takle det at hun blir eldre. Her er hun fotografert i Bergen på TV 2s høstlansering i 2016. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel (54) ledet den glamorøse tv-prisutdelingen Gullruten gjennom 13 år på TV 2, men i 2012 sa det stopp.

På den tiden fortalte Dorthe at hun ønsket å forlate Gullruten for egen maskin, fremfor å oppleve at noen andre tok den avgjørelsen for henne.

I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet innrømmer 54-åringen at hun gav fra seg Gullruten av frykt for å få beskjed fra TV 2 om at hun var blitt for gammel.

TV 2-profilen forteller også at hun har gjennomgått flere kosmetiske inngrep etter at hun begynte å merke det at hun blir eldre, på kroppen.

I 1998: Dorthe Skappel har jobbet i TV 2 siden midten av 1990-tallet. Foto: Per Løchen / NTB scanpix
I 1998: Dorthe Skappel har jobbet i TV 2 siden midten av 1990-tallet. Foto: Per Løchen / NTB scanpix Vis mer

Tok Botox og Restylane

Våren 2012 avslørte Dorthe Skappel at hun hadde operert inn silikon i brystene, men et par måneder senere fortalte hun at hun hadde valgt å fjerne silikonen igjen.

Da hun gjestet «Stian Blipp Show» nylig, røpet Dorthe at hun fjernet silikonen etter et intervju med popstjernen Robbie Williams (43).

PUPPESNAKK: Overfor programleder Stian Blipp røper Dorthe Skappel årsaken til at hun fjernet silikonen fra brystene. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Og i dag erkjenner hun overfor Dagbladet Magasinet at silikonbryster altså ikke er det eneste kosmetiske inngrepet hun har gjennomført de senere årene.

- Ja, jeg tok Botox i panna for en sinnarynke, med det resultat at jeg fikk en skikkelig blåveis. Det så helt forferdelig ut, jeg sa til mannen min at jeg hadde tatt akupunktur, avslører Dorthe, og legger til:

- Jeg har også tatt Restylane i rynkene på leppa, og endte opp med nebb. Helt forferdelig! Jeg gikk en hel måned med hånda foran munnen, sier hun lattermildt.

- Kunne brukket nakken

Selv om den populære programlederen har hatt ufalks med både Botox og Restylane, har hun også lagt seg under kniven med mer hell.

Dét inngrepet tok hun imidlertid av andre grunner enn forfengelighet.

- Og så har jeg operert øyelokkene mine, men det var fordi jeg hadde så tunge øyelokk og fikk mye vondt i hodet. Så akkurat det gjorde jeg av medisinske grunner, påpeker hun overfor Dagbladet Magasinet.

54-åringen har for øvrig fått en saftig blåveis av noe helt annet enn Botox-innsprøytinger også.

I 2007 deltok hun i TV 2-programmet «Isdans», og under en generalprøve gikk hun rett i isen med hodet først. Selv om fallet var svært dramatisk og stygt, var Dorthe raskt på beina igjen:

- Jeg overlever. Jeg har fått en kraftig smell og en kjempeblåveis, men jeg er oppegående og ved godt mot, sa hun til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter under bildet.

STOR BLÅVEIS: Under Gullruten-utdelingen i Bergen i 2007, stilte Dorthe Skappel med blått øye etter den dramatiske ulykken på kunstløpisen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
STOR BLÅVEIS: Under Gullruten-utdelingen i Bergen i 2007, stilte Dorthe Skappel med blått øye etter den dramatiske ulykken på kunstløpisen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Ulykken inntraff kort tid før Gullruten det året, men Dorthe lot seg ikke stoppe av blåveisen og ledet som vanlig prisutdelingen - men med blått øye. I et intervju med VG i forkant av Gullruten, la hun imidlertid ikke skjul på at det kunne ha gått mye verre der ute på isen.

- Hadde det ikke vært for dansepartneren min Janusz, ville jeg sannsynligvis ha brukket nakken. Jeg er blitt fortalt at flere som var til stede måtte gå ut av ishallen og kaste opp, fordi synet var så fælt, sa Skappel til avisen.

Saken fortsetter under videoen.

Dorthe Skappel intervjues om det å være på fest. Vis mer

Kritikk og slakt fra flere hold

Selv om det nå har gått fem år siden Dorthe Skappel ledet Gullruten for siste gang, har hun fortsatt som programleder for underholdningsmagasinet «God kveld Norge».

Etter å ha ledet programmet i godt over 15 år, er det imidlertid kanskje ikke så rart at hun innimellom har vært litt lei av jobben.

- Jeg har vurdert å slutte mange ganger. Når du har holdt på med et program så lenge, vil det være både opp- og nedturer. Det har vært tider der jeg har følt på at jeg ikke har mer å gi og slitt med motivasjonen, innrømmet hun overfor Her og Nå i 2015.

Hennes lange tv-karriere har også åpnet uventede dører for Dorthe, og i 2013 ble hun hanket inn som kunstløpkommentator under Sotsji-OL i 2014.

Den jobben medførte dessverre visse utfordringer, og Dorthe opplevde å motta mye kraftigere kritikk enn hun var forberedt på.

- Det kan beskrives som at noen slår deg jævlig hardt med et balltre midt mellom øya dine så blodet spruter, men du må bli stående og smile likevel, fortalte Skappel åpenhjertig om kommentator-slakten til Dagbladet Magasinet i 2014.

Og da Dorthe, som er bestemor for eldstedatteren Marias (30) døtre Sophia og Lieben, fikk moteslakt av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas, så Maria rødt og forsvarte sin berømte mor på Instagram.

- Jeg har entusiastiske og engasjerte døtre som forsvarer sin mamma. Det er morsomt og veldig hyggelig, men jeg hadde ikke ventet at det skulle bli så furore, sa Dorthe til Seoghør.no dengang - og understreket at hun selv ikke brydde seg om kritikken.

LES OGSÅ: Eli Hagen var døden nær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer