Snakker ut om datterens dødsfall

- Ingen kan rømme fra livets smerte, sier Pierce Brosnan.

NÆRT FORHOLD: - Vi bare klikket som en familie. Til å begynne med var jeg Pierce, så ble jeg pappa Pierce, til slutt ble jeg pappa. Charlotte og Chris har vært to utrolig ting i livet mitt, har Pierce Brosnan sagt om adoptivdatteren. Her er de to avbildet på «Robin Hood: Tyvenes prins»-premieren i juni 1991. Foto: All Over Press
NÆRT FORHOLD: - Vi bare klikket som en familie. Til å begynne med var jeg Pierce, så ble jeg pappa Pierce, til slutt ble jeg pappa. Charlotte og Chris har vært to utrolig ting i livet mitt, har Pierce Brosnan sagt om adoptivdatteren. Her er de to avbildet på «Robin Hood: Tyvenes prins»-premieren i juni 1991. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor sommer mistet skuespilleren Pierce Brosnan (60) datteren Charlotte Brosnan i eggstokkreft. Hun ble bare 41 år gammel.

- Våre hjerter er tynget etter tapet av vår kjære vakre jente. Vi ber for henne og for at det snart blir funnet en kur for denne forferdelige sykdommen. Tusen takk for alle dyptfølende kondolanser, sa han til People.com den gang.

Nå forteller «James Bond»-stjernen at han søkte trøst i religionen for å takle familietragedien.

- Troen min har alltid hjulpet meg. Jeg er katolikk. Det er alt du har igjen når hjerte er i et svart hull klokka fire om morgenen og du har hele verdens byrde på skuldrene.

- Ingen kan rømme fra livets smerte. Sånn er livet, sier han til den tyske avisen Bild, ifølge Contactmusic.com.

Charlotte døde av akkurat samme type kreft som hun mistet både moren og bestemoren sin i.

Pierce Brosnan var ikke biologisk far til Charlotte, men han giftet seg med hennes mor Cassandra i 1980 og adopterte henne og broren Christhoper da deres far Dermot Harris døde seks år senere.

Pierce og Cassandra fikk i tillegg sønnen Sean (30) sammen.

Siden 2001 har filmstjernen vært gift med journalisten Keely Shaye Smith (49) og de sønnene Dylan (17) og Paris (13). De bor nå på Hawaii.

LES OGSÅ: Pierce Brosnan har sørget over kona i 22 år