Snakker ut om bruddryktene

- Portia overrasker meg hele tiden, sier Ellen DeGeneres.

LYKKELIGERE ENN NOENSINN: Ellen Degeneres og Portia de Rossi er like forelsket ti år etter at de ble et par. Foto: Andre Michel/DLM Press
LYKKELIGERE ENN NOENSINN: Ellen Degeneres og Portia de Rossi er like forelsket ti år etter at de ble et par. Foto: Andre Michel/DLM Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste ti årene har TV-verten Ellen DeGeneres (56) vært i et forhold med skuespilleren Portia de Rossi (41).

I Hollywood blir dette sett på som en evighet, og den siste tiden har amerikansk media spekulert i om duoen er i ferd med å gå hver til sitt.

Nå slår DeGeneres tilbake mot ryktene.

- Hun skal visst kreve over en milliard kroner av meg! Jeg kommer til å gi det til henne. Jeg bryr meg ikke. Hun trenger ikke forlate meg en gang, fleiper Ellen til People.com.

Paret forlovet seg i mai 2008 og giftet seg tre måneder senere. At flere magasiner har trykket bilder av Portia uten giftering forklarer komikeren slik:

- Hun brukte den ikke fordi hun får blemmer når hun rir. Sannheten er, og dette høres ut som en klisje, men jeg blir bare mer og mer forelsket i Portia. Det er helt sant. Hun overrasker meg hele tiden.

- Det er slikt som skjer når man treffer den personen som forstår deg, som vil å ta vare på deg og ønsker det beste for deg. Vi er veldig heldige for vi vet hvor sjelden dette forekommer, forteller DeGeneres til nettstedet.

LES OGSÅ: - Hvis en millon liker dette gifter jeg meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer