Snakker ut om bruddryktene

- Portia overrasker meg hele tiden, sier Ellen DeGeneres.

LYKKELIGERE ENN NOENSINN: Ellen Degeneres og Portia de Rossi er like forelsket ti år etter at de ble et par. Foto: Andre Michel/DLM Press
LYKKELIGERE ENN NOENSINN: Ellen Degeneres og Portia de Rossi er like forelsket ti år etter at de ble et par. Foto: Andre Michel/DLM Press Vis mer

SEOGHØR.NO: De siste ti årene har TV-verten Ellen DeGeneres (56) vært i et forhold med skuespilleren Portia de Rossi (41).

I Hollywood blir dette sett på som en evighet, og den siste tiden har amerikansk media spekulert i om duoen er i ferd med å gå hver til sitt.

Nå slår DeGeneres tilbake mot ryktene.

- Hun skal visst kreve over en milliard kroner av meg! Jeg kommer til å gi det til henne. Jeg bryr meg ikke. Hun trenger ikke forlate meg en gang, fleiper Ellen til People.com.

Paret forlovet seg i mai 2008 og giftet seg tre måneder senere. At flere magasiner har trykket bilder av Portia uten giftering forklarer komikeren slik:

- Hun brukte den ikke fordi hun får blemmer når hun rir. Sannheten er, og dette høres ut som en klisje, men jeg blir bare mer og mer forelsket i Portia. Det er helt sant. Hun overrasker meg hele tiden.

- Det er slikt som skjer når man treffer den personen som forstår deg, som vil å ta vare på deg og ønsker det beste for deg. Vi er veldig heldige for vi vet hvor sjelden dette forekommer, forteller DeGeneres til nettstedet.

LES OGSÅ: - Hvis en millon liker dette gifter jeg meg