Isabelle Ringnes:

Snakker ut om bruddet

Milliardærarving Isabelle Ringnes og Bjørn Erik Ihlen skilte veier i fjor.

BRØT FORLOVELSEN: Isabelle Ringnes og Bjørn Erik Ihlen brøt forlovelsen i fjor. Nå snakker hun om bruddet i et nytt intervju. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BRØT FORLOVELSEN: Isabelle Ringnes og Bjørn Erik Ihlen brøt forlovelsen i fjor. Nå snakker hun om bruddet i et nytt intervju. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

I november i fjor kom nyheten om at milliardærarving Isabelle Ringnes (32) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (38) hadde brutt forlovelsen, og gått hver til sitt - etter over tre år sammen.

Samlivsbruddet kom kanskje overraskende på flere, for bare et par måneder i forveien hadde eksparet kvittet seg med luksusvillaen på Ormøya utenfor Oslo sentrum og kjøpt seg et nytt hjem sammen.

Nyheten brakte Ringnes til torgs på Instagram, der hun skrev at hun nå bor alene i boligen hun og Ihlen opprinnelige skulle ha flyttet inn i sammen.

«New beginnings. Livet går ikke alltid etter planen. Og det er ikke alltid lett. Nå sitter jeg i et nytt, fargerikt hjem som ikke ble vårt hjem likevel, men som jeg håper blir et hjem til alle jeg er glad i», skrev hun.

Nå snakker Isabelle Ringnes mer om bruddet med i et stort intervju med Dagbladets finansnettsted Børsen.

- Bjørn og jeg er veldig glad i hverandre og vi skiltes som gode venner. Vi fant etter hvert ut at vi ikke ønsker å dele livet med hverandre likevel. Det var selvsagt trist og en vanskelig periode. Men vi vet begge at det var riktig og nå tror jeg vi har det bedre i oss selv, sier hun til avisen.

BRUDD: Ringnes og Ihlen gikk hver til sitt i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Ringnes og Ihlen gikk hver til sitt i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Blitt sterkere

Ringnes forteller også at hun tror hun har blitt tryggere og sterkere etter bruddet.

- Jeg har nok blitt sterkere og tryggere. Det er en viss frykt som jeg tror særlig kvinner kjenner på når de blir single etter 30 år. Den biologiske klokka tikker og rundt deg står alle som hvit brud og med barnevogn. Men så kommer man over det og tenker at det er bedre å ta noen tøffe valg for få det livet man selv ønsker, fremfor å leve et liv som styres av frykt og andres forventninger til deg.

Nå har Ringnes flyttet inn i et nytt drømmehus på Ormøya - til 24 millioner kroner - der hun nå bor med en venninne.

- Etter nøye overveielse har Bjørn Erik og jeg tatt en felles avgjørelse om å gå hver til vårt. Avgjørelsen har funnet sted uten dramatikk og vi fortsetter som venner, sa Ringnes til Se og Hør da bruddet ble kjent i fjor.

Vis mer

Forlovet i 2019

Datteren til eiendomsmilliardær Christian Ringnes har i flere år vært en offentlig person, både som foredragsholder og leder av nettverket Tenk. I februar 2019 kunne hun også avsløre at livet gikk på skinner på det private plan etter at Ihlen hadde fridd til henne.

«Vi er forlovet! Du vant kappløpet, men tapet betyr at jeg vant mitt livs store kjærlighet. Jeg er så gira og glad for å gå inn i dette nye kapittelet med deg, Bjørnepus», skrev hun på Instagram.

Frieriet fant sted i skiløypa på Norefjell. Ringen, som for øvrig var fra den anerkjente produsenten Tiffany & Co, ble stolt vist fram på bildene Ringnes la ut.

Frieriet fant sted like ved hytta. Egentlig trodde hun at de bare skulle nyte en Kvikklunsj under en pause, men Ihlen hadde helt andre planer.

Til Se og Hør fortalte Ringnes følgende om den romantiske hendelsen den gang:

GIKK FRA HVERANDRE: Et av parene fra Dplay-serien «Singletown» har gått hvert til sitt etter innspillingen. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk, fortalte hun.

LES OGSÅ: Dette er de kongeliges «hemmelige» navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer