Kristine Riis:

Snakker ut om bruddet

- Det er sånt som tar tid å sortere.

GIKK HVER TIL SITT: I fjor bekreftet skuespiller og komiker Kristine Riis at hun og Jon Niklas Rønning hadde gått hver til sitt. Nå forteller hun om tiden etter bruddet. Foto: Tore Skaar
GIKK HVER TIL SITT: I fjor bekreftet skuespiller og komiker Kristine Riis at hun og Jon Niklas Rønning hadde gått hver til sitt. Nå forteller hun om tiden etter bruddet. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

I fjor høst ble det kjent at komiker og skuespiller Kristine Riis (38) og skuespiller Jon Niklas Rønning (41) skulle gå hver til sitt etter å ha vært et par siden 2017.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Utover det har jeg ikke lyst til å si noe, fortalte Riis til VG i fjor.

På tidspunktet bruddet fant sted var parets felles sønn Charlie bare fire måneder gammel. Verken Rønning eller Riis har uttalt seg om bruddet før nå. I et ferskt intervju med Dagbladet Magasinet snakker sistnevnte ut om karrieren, oppveksten og tiden etter bruddet.

BRUDD: Det har gått et år siden Jon Niklas Rønning og Kristine Riis meddelte at det var slutt mellom dem. Foto: Tore Skaar 2017
BRUDD: Det har gått et år siden Jon Niklas Rønning og Kristine Riis meddelte at det var slutt mellom dem. Foto: Tore Skaar 2017 Vis mer

- To store ting

Hun er imidlertid klar på at hun ikke ønsker å si så mye om bruddet da hun ønsker å skåne sønnen, men noe kommer likevel frem.

- Det å få barn, og det å gjennom et brudd, er to store ting. Og for meg skjedde de tingene ganske nær hverandre i tid, innrømmer skuespilleren.

I intervjuet er Riis ærlig om at hun ikke føler seg helt ferdig med å sortere tankene og følelsene sine rundt bruddet.

- Jeg tror alle som har gått gjennom noe lignende, vet hvor kompleks en sånn situasjon er, også følelsesmessig. Det er sånt som tar tid å sortere, og jeg driver egentlig med det fremdeles. Det har jo bare gått litt over et år, påpeker hun.

TAR TID: Kristine Riis innrømmer til Dagbladet Magasinet at hun fortsatt sorterer tankene og følelsene sine etter at det ble slutt med skuespilleren. Foto: Tore Skaar 2018
TAR TID: Kristine Riis innrømmer til Dagbladet Magasinet at hun fortsatt sorterer tankene og følelsene sine etter at det ble slutt med skuespilleren. Foto: Tore Skaar 2018 Vis mer

Å stå midt i offentlighetens søkelys når man går gjennom et slikt brudd, beskriver hun som vondt, men hun påpeker at et brudd er vondt uansett.

- Kanskje tenker jeg litt mer «herregud, hva tror folk nå?», eller «ser de ekstra på meg?», men bortsett fra det, tror jeg følelsene er de samme, legger hun til.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Kristine Riis.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

Ble spleiset

Som nevnt har Riis og Rønning en sønn sammen. Fra før av har Rønning sønnen Gabriel fra et tidligere forhold. Nyheten om at de hadde blitt foreldre bekreftet de i mai i fjor overfor Se og Hør.

- Vi er superglade og takknemlige over gutten vi har fått. Han skal hete Charlie Riis Rønning og er fantastisk fin på alle måter, skrev de to i en felles uttalelse.

Komikerparet avslørte graviditeten da de gjestet NRKs tradisjonelle «Kvelden før kvelden», som ble sendt på tv lille julaften i 2018.

«Mulig vi tok i en smule for å tydeliggjøre budskapet: Det er jul og Kristine og jeg skal ha barn. En gutt som kommer til våren. Vi gleder oss!», skrev Rønning til et Instagram-bilde hvor han og Riis tilsynelatende poserte som Josef og jomfru Maria.

Det var høsten 2017 at duen bekreftet at de var blitt kjærester.

- Vi er sammen, vi er kjærester. Vi har vært venner og kjent hverandre gjennom samme miljø i mange år. Så fant vi ut at det var en perfekt match, fortalte Rønning til Se og Hør den gang.

Komikerduoens venninne, artist Maria Mena har tidligere fortalt på sosiale medier at hun spleiset Riis og Rønning.

KIRSTEN GIFTEKNIV: Artist Maria Mena har tidligere avslørt at det var hun som spleiset Jon Niklas Rønning og Kristine Riis. Foto: Andreas Fadum
KIRSTEN GIFTEKNIV: Artist Maria Mena har tidligere avslørt at det var hun som spleiset Jon Niklas Rønning og Kristine Riis. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Aktuell på tv-skjermen

Riis er for tiden aktuell i NRK-serien «Familien Lykke» hvor hun selv har hovedrollen som trebarnsmoren Randi. Komiserien omhandler de tusen små og store konfliktene som oppstår mellom husets fire vegger.

VGs anmelder ga imidlertid NRK-serien terningkast en, og beskrev serien som lite morsomt. Anmelderen beskrev også manuset som syltynt og vitsene som ikke-eksisterende.

«FAMILIEN LYKKE»: Kristine Riis er for tiden å se på tv-skjermen i NRK-serien «Familien Lykke».  Foto: NRK
«FAMILIEN LYKKE»: Kristine Riis er for tiden å se på tv-skjermen i NRK-serien «Familien Lykke». Foto: NRK Vis mer

- Til tross for dette fremføres alt som høy kvalitet av samtlige involverte. Det skal de ha. For øvrig er «Familien Lykke» sitt sterkeste kort at hver episode er ferdig etter bare 20 minutter. Sjelden har 20 minutter vart så lenge, lød det fra anmelderen.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke navngi kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer