Snakker ut om bruddet

DiCaprio og «Victoria Secret»-modellen gjorde det slutt sist uke.

LEDIG PÅ MARKEDET: Leonardo DiCaprio har hatt en rekke kjærester og flørter gjennom sin skuespillerkarriere. Nylig ble han singel igjen. Foto: FAME FLYNET
LEDIG PÅ MARKEDET: Leonardo DiCaprio har hatt en rekke kjærester og flørter gjennom sin skuespillerkarriere. Nylig ble han singel igjen. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sist uke ble det kjent at Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (37) og "Victoria Secret"-modellen Erin Heatherton (23) gikk hver til sitt etter ti måneder som kjærester.

DiCaprio har i alle år hatt en forkjærlighet for unge blonde modeller og har vært sammen med skjønnheter som Gisele Bündchen (32), Bar Refaeli (27) og Blake Lively (25). Det har tidligere gått rykter om at skjørtejegeren egentlig håper å vinne tilbake Refaeli, men Erin sitter ikke inne og depper av den grunn.

- Jeg har det helt topp akkurat nå. Sammen med alle vennene mine føler jeg meg vakrere enn på lenge. Det er fantastisk, sier den langbeinte modellen ifølge US Weekly.

Paret oppga hektiske timeplaner som grunn til bruddet, men Erins "Victoria Secret"-venninne Lily Aldrige (26) tviler på at Leos eks forblir singel særlig lenge. 

- Jeg tror ikke Erin vil ha noen problemer med å finne seg en ny mann. Jeg er ganske sikker på at det er en lang kø gutter rundt hele New York som står klar og venter på henne allerede. Alle guttene jeg kjenner bønnfaler meg om å introdusere dem for henne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har ikke møtt den store kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer