IKKE LENGER SAMMEN: I mai brøt TV-stjernen Sofia Vergara og forretningsmannen Nick Loeb forlovelsen sin etter to år. Under to måneder senere var hun på flørtern med megakjekkasen Joe Manganiello. Her er hun og Nick på Bruce Springsteen-konsert i Sydney i februar.  Foto: Stella Pictures
IKKE LENGER SAMMEN: I mai brøt TV-stjernen Sofia Vergara og forretningsmannen Nick Loeb forlovelsen sin etter to år. Under to måneder senere var hun på flørtern med megakjekkasen Joe Manganiello. Her er hun og Nick på Bruce Springsteen-konsert i Sydney i februar. Foto: Stella PicturesVis mer

Snakker ut om bruddet

Nick Loeb ble dumpet av sexy Sofia Vergara - hvordan han snakker om bruddet vil få deg til å smelte.

SEOGHØR.NO: I slutten av mai ble det kjent at TV-stjernen Sofia Vergara (42) hadde brutt med forloveden gjennom to år, forretningsmannen Nick Loeb (39).

«Modern Family»-skjønnheten begrunnet bruddet med at de to slet med å få nok tid til hverandre, og at alt stresset gjorde at det ikke var gøy å være sammen lenger.

Nå snakker Nick Loeb for første gang ut om hvordan han opplevde bruddet med Hollywood-stjernen.

- Vi ønsket å gjøre forskjellige ting med livene våre. Hun var fokusert på karrieren sin. Det viktigste for meg er å gifte meg og få barn. Det var ikke viktig for henne, forklarer Loeb til In Touch Weekly.

BRENNHET: Sofia Vergara gjør stor suksess med «Modern Family» og regnes blant Hollywoods mest sexy stjerner. Mandag strålte hun på Angel Ball i New York. Foto: Stella Pictures
BRENNHET: Sofia Vergara gjør stor suksess med «Modern Family» og regnes blant Hollywoods mest sexy stjerner. Mandag strålte hun på Angel Ball i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Vergara har sønnen Manolo (22) fra et tidligere forhold, og de siste årene har karrieren hennes skutt i været takket være komiserien «Modern Family». Rollen som fargerike Gloria Delgado-Pritchett har sikret henne hele åtte Emmy- eller Golden Globe-nominasjoner.

Men Nick Loeb ble ikke bitter av forlovedens store ambisjoner. Han valgte heller å være realistisk.

- Jeg forstod henne fullstendig. Hun er på høyden av karrieren sin, og, som hun selv sier hele tiden, så utnytter hun bare sine 15 minutter i rampelyset til fulle - for hvem vet hvor lenge det vil vare, forteller han i dag til In Touch Weekly.

STORMFORELSKET: Sofia og Joe Manganiello ble først observert sammen under to måneder etter at hun brøt med Nick Loeb. Her er turtelduene på vei fra en hyggelig lunsj på Burger Lounge i L.A. i september. Foto: All Over Press
STORMFORELSKET: Sofia og Joe Manganiello ble først observert sammen under to måneder etter at hun brøt med Nick Loeb. Her er turtelduene på vei fra en hyggelig lunsj på Burger Lounge i L.A. i september. Foto: All Over Press Vis mer

Godtar eksens nye flamme

Sofia Vergara hadde hele tiden et avslappet forhold til det å være forlovet, og 42-åringen hadde ingen hast med å gifte seg.

Verken det at hun likevel takket ja til Loebs frieri, valgte å avbryte forlovelsen eller fant lykken med «Magic Mike»-kjekkas Joe Manganiello (37) kort tid senere, ser ut til å prege eksforloveden i dag.

- Joe og Sofia passer hverandre mye bedre. Jeg har kun den høyeste respekt for henne! understreker en imponerende storsinnet Nick Loeb i intervjuet. 

Nick Loeb har tidligere vært gift med den svenske modellen Anna Petterson. Han har foreløpig ingen barn.

Sofia Vergara giftet seg med ungdomskjæresten Joe Gonzalez da hun var bare 18 år gammel, i 1991. Manolo ble født året etter, før paret ble skilt i 1993.

LES OGSÅ: Hadde du stoppet disse mobberne?