Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim:

Snakker ut om bruddet sammen

- Deilig å se så glade og nyskilte folk.

SKILLES SOM VENNER: Henriette Steenstrup og Fridtjof Såheim snakket åpent om skilsmissen under et lengre intervju på «Senkveld med Thomas og Harald», som sendes på TV 2 i kveld. Video: TV 2 Vis mer Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I kveldens episode av «Senkveld» med Thomas Numme (47) og Harald Rønneberg (43), gjester blant andre Henriette Steenstrup (42) og Fridtjov Såheim (48) TV 2-programmet.

I forbindelse med den den nye serien «En bit av Norge», som de begge er aktuelle med, snakkes det også om det nylige bruddet mellom de to.

SKILLES: Etter ti års ekteskap går skuespillerne Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim fra hverandre. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
SKILLES: Etter ti års ekteskap går skuespillerne Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim fra hverandre. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet Vis mer

Under innspillingen av serien, der eks-paret lever som ektepar i ulike historiske epoker, startet nemlig paret som gift, men avsluttet som skilt.

- Jeg tror ikke at en som Sissel Gran (norsk psykolog, journ. anm) ville sagt at hvis dere sliter litt, prøv å leve dere igjennom åtte forskjellige historieepoker, så ser dere hva som skjer. Men det var det som skjedde, forteller Henriette Steenstrup.

GODE KOLLEGER: Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim har opptil flere ganger spilt mot hverandre og jobbet sammen i ulike produksjoner. Her sammen på premieren av stykket Brødrene Karamasov i 2009. Foto: NTB Scanpix
GODE KOLLEGER: Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim har opptil flere ganger spilt mot hverandre og jobbet sammen i ulike produksjoner. Her sammen på premieren av stykket Brødrene Karamasov i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Men var det denne serien som velta..? spør Numme.

- Nei absolutt ikke. Det var en lang prosess som det ofte er med sånne brudd, avbryter Fridtjov Såheim, og legger til at det var en prosess som var fin og hyggelig på mange måter.

Det hele blir litt komisk og latteren fyller tv-studioet.

- Det er deilig å se så glade og nyskilte folk, bryter Harald ut.

  • Se klippet øverst i saken!

Flyttet rett ved siden av hverandre

Skuespillerne som gjorde det slutt etter ti års ekteskap i september i fjor, solgte sin moderne villa på Nordberg i Oslo og kjøpte hver sine nye boliger - i samme nabolag.

Til hensyn for barna, har Henriette og Fridtjov bevart vennskapet.

- Det er jo dem vi tenker mest på. Vi har delt omsorgen 50-50, og har barna annenhver uke, uttalte Henriette i et større intervju med Dagbladet nylig.

- Jeg har stor respekt for Fridtjov. Jeg liker ham, vi er gode venner, men vi er ikke det paret folk tenker at de vil være. Vi kommer til å blomstre mer når vi ikke er sammen, la hun til.

Gled fra hverandre

Ifølge det nyskilte paret skal skilsmissen ha skjedd over lang tid hvor de siste årene har båret mer preg av vennskap fremfor et ekteskap.

- Vi er supergode til å være foreldre og ha bedriften familie, det er jo også verdt noe. Men det vi har som kjærester er ikke nok, uttalte Henriette til Dagbladet.

Ifølge avisen var de begge enige om bruddet, hvor de også forsøkte å gå i terapi.

- Vi fant ut at begge to kunne ha det bedre alene, og at også er til det beste for barna.

«Senkveld» vises på TV2 klokken 22:15.

Fridtjof Såheim er aktuell med Lillyhammer-sesong. Han intervjues om kona Henriette Steenstrup´s karakter "Edel". Vis mer

Les også: Astrid S: Løy for å imponere foreldrene til ekskjæresten

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer