<strong>SÅRT:</strong> Thomas Numme og Harald Rønneberg (ytterst t.v.) synes det fremdeles gjør vondt å snakke om da Justin Bieber gjestet «Senkveld», og kuppet hele intervjuet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SÅRT: Thomas Numme og Harald Rønneberg (ytterst t.v.) synes det fremdeles gjør vondt å snakke om da Justin Bieber gjestet «Senkveld», og kuppet hele intervjuet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Thomas og Harald fra «Senkveld» om Justin Bieber:

Snakker ut om Bieber-skandalen for første gang

- Vi skjønner at Justin Bieber hadde en dritt dag, men det var litt dumt at han hadde det akkurat da.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Helt siden 2003 har Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (44) gledet en hel nasjon fra sofaen i «Senkveld» med et bredt spekter av gjester som har bydd på både humor, tårer, drama og latter.

I november opplyste TV 2 at den kommende sesongen ville bli den siste, og fredag 11. mai vil bli den siste sendingen til Thomas og Harald før Stian Blipp (28) og Helene Olafsen (28) tar over.

En av «Senkveld»-guttas største kombinerte opp- og nedturer, var da duoen fikk besøk av Justin Bieber i studio i 2015. Ikke bare var det prestisje å få en av verdens største popstjerner i studio, men bare noen timer før hadde Justin stormet av scenen på Chateau Neuf i Oslo til fansen store forbauselse.

Sendingen, som foregikk under et stort forventningspress, gikk langt fra som planlagt.

Duoen har vært ordknappe om den pinlige sendingen der Justin Bieber tok over hele showet og nærmest kommanderte Thomas og Harald rundt i studio.

I et nytt intervju med VG omtaler «Senkveld»-gutta hendelsen for første gang.

- Ville ikke intervjues

Harald forteller at de fikk se det amerikanske superstjernemaskineriet på sitt beste og verste.

I utgangspunktet hadde duoen planlagt et veldig godt intervju, men kun 20 minutter før sending kom Justin med en kontrabeskjed om at han ikke ville bli intervjuet.

Justin Bieber stormer av scenen i Norge. Vis mer

- Vi regnet med at en som kommer fra Canada vet hva et talkshow innebærer. Likevel var det første som skjedde i studio, ting vi ikke var blitt enige om, sier Harald om da Justin kuppet intervjuet.

- Vi håpet vi skulle landet det, men det gjorde vi dessverre ikke, forteller Thomas til avisen og legger til at det ikke akkurat var deres stolteste øyeblikk som journalister.

Vondt fremdeles

De folkekjære programlederne innrømmer overfor avisen at det gjorde vondt da, men at det fremdeles gjør vondt av å tenke på det.

Likevel kan ikke duoen gjøre annet enn å le av det hele.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

- Vi skjønner at Justin hadde en drittdag, men det var litt dumt at han hadde det akkurat da. Han er likevel en viktig del av vår historie og ga oss et øyeblikk vi aldri glemmer, sier Harald til avisen.

Nye tider

Det var i slutten av april avslørte TV 2 i en pressemelding at det er TV 2-profil Stian Blipp og den tidligere snowboardkjøreren Helene Olafsen som skal overta fredagssendingene fra høsten av.

«Senkveld med Stian og Helene» skal programmet hete, noe begge synes er både spennende og skummelt.

- Jeg har vokst opp med det programmet. Jeg har benka meg foran tv-skjermene med sushi sammen med venninnene i mange år til det programmet. Den gode, lette, men ekte stemningen i programmet er så fin, så det er klart man er spent på å skulle overta «Senkveld» etter Thomas og Harald, forklarte Helene.

Stian på sin side fortalte at det absolutt ikke blir en enkel oppgave å ta over, og uttrykket den forestående oppgaven noe mer dramatisk.

- Hver gang noen nevner at jeg skal overta et program som har gått på luften i 15 år, får jeg et støt i armen som går langt nedover ryggen, flirte han før han fortsatte:

- Det går ikke an å overta 15 års erfaring, det er umulig. Det vi må gjøre er å se tilbake på hvordan Thomas og Harald var den gangen de først begynte og var litt keitete, og ble «starstrucked» av gjestene.

<strong>BLIR PROGRAMLEDERE:</strong> Stian og Helene er spente på å overta som programledere etter Thomas og Harald, men gleder seg til å ta fatt på oppgaven. Foto: TV 2.
BLIR PROGRAMLEDERE: Stian og Helene er spente på å overta som programledere etter Thomas og Harald, men gleder seg til å ta fatt på oppgaven. Foto: TV 2. Vis mer

Erfarne

Selv om de nye programlederne for programmet er spente på hva arbeidsoppgavene vil bringe, har begge god erfaring med TV tidligere.

Stian Blipp har allerede skaffet seg en bred programledererfaring, og har i likhet med Thomas og Harald selv, blant annet ledet «Idol».

Han har også tidligere vært programleder for «Norske Talenter» og «Mitt Dansecrew», i tillegg til at han de siste årene har hatt sitt eget talkshow, «Stian Blipp Show», på samme kanal.

Helene ledet på sin side årets idrettsgalla sammen med Atle Pettersen, og var i tillegg reporter og ekspert for Discovery under OL i Pyeongchang. I 2017 stakk hun for øvrig av med andreplassen i «Mesternes mester», mens hun klatret helt til topps i «Skal vi Danse» samme år.

LES OGSÅ: - Det var ting jeg burde ha gjort som jeg ikke gjorde

Se & Hør følger Stian Blipp på sitt første stand-up-show i London. Vi intervjuer han både før og etter showet. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer