Ariana Grande:

Snakker ut om året etter tragedien i Manchester

- Jeg tror ikke jeg noensinne kommer til å kunne snakke om det uten å gråte.

SNAKKER UT: Ariana Grande åpner opp om hvordan det siste året har vært, etter at konserten hennes i Manchester i fjor endte med flere tragiske dødsfall og skader. Her med Miley Cyrus under minnekonserten i Manchester en måned etter angrepet. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Ariana Grande åpner opp om hvordan det siste året har vært, etter at konserten hennes i Manchester i fjor endte med flere tragiske dødsfall og skader. Her med Miley Cyrus under minnekonserten i Manchester en måned etter angrepet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 22. mai 2017 ble 22 mennesker drept og flere skadd i et angrep under en Ariana Grande-konsert i Manchester.

Den 24-år gamle amerikanske artisten hadde akkurat gått av scenen da en selvmordsbomber sprengte seg selv i luften i konserthallens foajé.

I etterkant av angrepet delte Ariana Grande et innlegg på Twitter med et langt brev til fansen, hvor hun lovet å returnere til Manchester.

«Jeg skal tilbake til den modige byen Manchester for å tilbringe tid med fans og for å holde en veldedighetskonsert til ære for ofrene og deres familier», stod det blant annet i brevet.

Tre uker etter angrepet stod superstjernen igjen på scenen i Manchester, for det som ikke bare var en konsert, men også en minnestund.

FØLSOM: Ariana var tydelig berørt da hun stod på scenen i Manchester igjen en måned etter angrepet. Foto: NTB Scanpix
FØLSOM: Ariana var tydelig berørt da hun stod på scenen i Manchester igjen en måned etter angrepet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med seg på laget hadde 24-åringen noen av verdens mest kjente artister, deriblant Robbie Williams, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher og Pharrell.

Posttraumatisk stresslidelse

Selv om det kan se ut til at sangeren har lagt tragedien bak seg, forteller hun nå at hun fremdeles sliter med å håndtere det som skjedde. Det kommer frem i et nytt intervju med britiske Vogue, der Ariana er avbildet på magasinforsiden.

Ariana forteller blant annet om hvordan hun det siste året har måttet håndtere symptomer på posttraumatisk stresslidelse i etterkant av tragedien.

- Jeg føler at jeg ikke engang bør snakke om min egen opplevelse. Jeg tror ikke jeg noensinne kommer til å kunne snakke om det uten å gråte, sier Ariana, før hun blir spurt om det kan være et tegn på posttraumatisk stress.

- Jeg hater å innrømme det, men det er mye av det. Det var det alle sa til meg. Det er vanskelig å snakke om, for det er så mange som har måttet gå gjennom så alvorlige og enorme tap, forteller 24-åringen til magasinet.

Ariana forteller også at hun har fått et spesielt forhold til et av ofrene, Millie Robson, som havnet på sykehuset i etterkant av angrepet.

Saken fortsetter under bildet.

HOLDER KONTAKTEN: Millie Robson og Ariana Grande har holdt kontakten etter at førstnevnte ble skadet under angrepet etter sangerens konsert i Manchester. Millie har også fått møte dronning Elizabeth, som sett på bildet. Foto: NTB Scanpix
HOLDER KONTAKTEN: Millie Robson og Ariana Grande har holdt kontakten etter at førstnevnte ble skadet under angrepet etter sangerens konsert i Manchester. Millie har også fått møte dronning Elizabeth, som sett på bildet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg snakker ofte med Millie på Twitter, kan sangstjernen avsløre.

Ugjenkjennelig

Magasinforsiden viser Ariana Grande fra en helt ny side. Den høye, mørke og stramme hestehalen er borte, og hun stråler med blondt hår og sine naturlige fregner.

24-åringen har delt bilder fra fotoseansen på sin Instagram-profil, hvor hun retter en takk til magasinet.

Saken fortsetter under.

- Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne med å uttrykke min kjærlighet og takknemlighet, skriver hun.

I kommentarfeltet er det flere som påpeker at sangeren ikke ser ut som seg selv, og flere synes hun burde holde seg til den sarte og naturlige looken.

Det kan derimot se ut til at Ariana raskt gikk tilbake til sin karakteristiske frisyre, da hun over helgen opptrådte under en musikkfestival i California i kjent stil - med en stram, høy hestehale.

Saken fortsetter under bildet.

KJENT STIL: Ariana Grandes mørke, stramme hestehale var på plass da hun i helgen stod på scenen i California. Foto: NTB Scanpix
KJENT STIL: Ariana Grandes mørke, stramme hestehale var på plass da hun i helgen stod på scenen i California. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ny kjæreste

I begynnelsen av mai ble det kjent at forholdet mellom superstjernen Ariana og rapperen Mac Miller (26) hadde tatt slutt etter nesten to år.

Knappe tre uker senere avslørte 24-åringen at hun har funnet kjærligheten på ny, med komiker Pete Davidson (24).

Pete er blant annet kjent fra det populære, amerikanske tv-programmet «Saturday Night Live» og har vært aktiv i bransjen siden rundt 2010.

- Romansen har akkurat startet, og den er uformell, har en kilde tidligere uttalt til E! News.

Forrige uke bekreftet komikeren imidlertid det ferske forholdet på Instagram ved å publisere et bilde av seg selv og Ariana, kledd i matchende kapper.

Saken fortsetter nedenfor.

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

- Kammeret med hemmeligheter har blitt åpnet, skrev han under det Harry Potter-inspirerte bildet.

Nå har Pete tatt forholdet enda et skritt lenger, da det denne uken ble kjent at han har tatovert Arianas ikoniske kaninmaske på nakken. Han skal også ha tatovert Arianas initialer på tommelen, melder Us Weekly.

LES OGSÅ: Fant tilbake til hverandre etter kun to dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer