Ariana Grande:

Snakker ut om året etter tragedien i Manchester

- Jeg tror ikke jeg noensinne kommer til å kunne snakke om det uten å gråte.

SNAKKER UT: Ariana Grande åpner opp om hvordan det siste året har vært, etter at konserten hennes i Manchester i fjor endte med flere tragiske dødsfall og skader. Her med Miley Cyrus under minnekonserten i Manchester en måned etter angrepet. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Ariana Grande åpner opp om hvordan det siste året har vært, etter at konserten hennes i Manchester i fjor endte med flere tragiske dødsfall og skader. Her med Miley Cyrus under minnekonserten i Manchester en måned etter angrepet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 22. mai 2017 ble 22 mennesker drept og flere skadd i et angrep under en Ariana Grande-konsert i Manchester.

Den 24-år gamle amerikanske artisten hadde akkurat gått av scenen da en selvmordsbomber sprengte seg selv i luften i konserthallens foajé.

I etterkant av angrepet delte Ariana Grande et innlegg på Twitter med et langt brev til fansen, hvor hun lovet å returnere til Manchester.

«Jeg skal tilbake til den modige byen Manchester for å tilbringe tid med fans og for å holde en veldedighetskonsert til ære for ofrene og deres familier», stod det blant annet i brevet.

Tre uker etter angrepet stod superstjernen igjen på scenen i Manchester, for det som ikke bare var en konsert, men også en minnestund.

Med seg på laget hadde 24-åringen noen av verdens mest kjente artister, deriblant Robbie Williams, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher og Pharrell.

Posttraumatisk stresslidelse

Selv om det kan se ut til at sangeren har lagt tragedien bak seg, forteller hun nå at hun fremdeles sliter med å håndtere det som skjedde. Det kommer frem i et nytt intervju med britiske Vogue, der Ariana er avbildet på magasinforsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer