SNAKKER UT: John Arne Riise snakker ut om farens død i ny bok. Foto: Tor Kvello, Se og Hør
SNAKKER UT: John Arne Riise snakker ut om farens død i ny bok. Foto: Tor Kvello, Se og HørVis mer

Snakker ut i ny bok

John Arne Riise kom sekunder for sent til å ta avskjed med sin kreftsyke far.

SEHER.NO: Da fotballstjernen John Arne Riise (27) var 17 år gammel døde faren - bare 43 år gammel.

John Arne, som på den tiden spilte i Monaco, fikk beskjed om at hans kreftsyke far var blitt svakere og bestemte seg for å reise hjem til Norge.

Men da han dukket opp på sykehuset i Tønsberg var det for sent...

I den kommende boken "Ung sorg" snakker John Arne, sammen med 13 andre undre mennesker om døden og livet videre, skriver Her og Nå.

- Jeg synes opplegget med denne boken føltes riktig og viktig. Og jeg fikk tiltro til at både forfatterne og forlaget ville håndtere dette på en god måte. Men jeg er bare en av 14, og min historie er ikke viktigere enn de andres, sier han til Aschehoughs informasjonsblad.

Også tidligere har John Arne snakket ut om tapet av faren. I 2006 var han fortsatt lei seg og bitter over at han aldri fikk tatt farvel med sin far.

- Jeg fikk ikke sagt "ha det" eller noen ting, og det irriterer meg mest av alt i hele verden, sa han den gang til VG Helg.

Kontakten mellom John Arne og faren Hans var ikke alltid like god. Moren Berit forlot mannen da John Arne og broren Bjørn Helge var svært unge, og til slutt ble kontakten nesten helt borte.

- Men en far er en far - uansett. Og en periode hadde vi bra kontakt. Men han forsvant for meg etter hvert. Vi så lite til hverandre... Jeg har hatt mine tunge perioder, har han tidligere sagt til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Bryllupet utsatt på ubestemt tid