Elin Kjos:

Snakker ut etter sjokkbeskjeden

Det har snart gått ei uke siden den svenske influenseren fikk den tøffe beskjeden om at cellegiften ikke har fungert. Nå åpner hun seg om veien videre.

TØFF BESKJED: Elin Kjos har fått beskjed om at cellegiften ikke fungerer. Nå snakker hun ut om veien videre. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
TØFF BESKJED: Elin Kjos har fått beskjed om at cellegiften ikke fungerer. Nå snakker hun ut om veien videre. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke delte den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos (32) en tøff beskjed med følgerne sine på Instagram. 32-åringen har siden mars, da det ble oppdaget en over 20 centimeter stor svulst i den høyre lungen, kjempet kampen mot kreft med spredning.

Behandlingen har den siste tiden bestått av en kombinasjon av immunterapi og to typer cellegift. Og forrige uke delte 32-åringen at hun fikk den verst tenkelige beskjeden etter en ny røntgenundersøkelse.

Cellegiftbehandlingen, som hun har fått seks sterke doser av, har ikke fungert.

«Uansett hva som skjer nå, så vet jeg at jeg aldri kommer til å slutte å kjempe og aldri miste håpet. Jeg skal prøve å trene videre, få opplevelser, le, leve og elske. Så lenge det bare går», var blant det Kjos skrev i innlegget.

- Både redd og urolig

Nesten en uke senere kan Kjos fortelle til Se og Hør at det var en veldig tung beskjed å få, både for henne og familien.

- Jeg er så klart både redd og urolig over hvordan det kommer til å bli framover, og hvordan kroppen vil føle seg. Jeg prøver bare å ta en dag av gangen og fokusere på gode ting. Det beroliger meg, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer