«Honey Boo Boo»:

Snakker ut etter den tunge tiden

- Jeg har gått gjennom et helvete.

FAMILIEDRAMA: Honey Boo Boo flyttet hjemmefra før sommeren etter at moren June Shannon (bak t.v.) ble arrestert for narkotikabesittelse. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEDRAMA: Honey Boo Boo flyttet hjemmefra før sommeren etter at moren June Shannon (bak t.v.) ble arrestert for narkotikabesittelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I sommer ble det kjent at Alana «Honey Boo Boo» Thompson (14) flyttet ut fra morens hjem, og inn til søsteren etter en kaotisk periode. I vår ble nemlig moren hennes June Shannon (39), også kalt «Mama June», arrestert for narkotikabesittelse.

Det var derimot ikke morens rusmisbruk som fikk Alana til å flytte ut, men hennes kjæreste Geno Doak. 14-åringen skal ha følt at Junes kjæreste har en dårlig innflytelse, og ønsker helst at moren kommer seg unna han, og sjekker inn på rehab, ifølge TMZ.

Hendelsen som ledet opp til TV-stjernens utflytting skal ha vært at «stefaren» kjørte i beruset tilstand, krasjet inn i huset og senere kollapset. Alana har siden bodd hos storesøsteren Lauryn Shannon (19).

- Jeg er gladere

Nå i helgen gikk Alana selv ut på sin Instagram-konto og snakket ut om den tunge tiden. Her uttrykker hun takknemlighet overfor alle som har støttet henne.

- Kan vi være ærlige i et sekund? La meg fortelle dere hvor stolt jeg er av meg selv! Jeg har helt ærlig gått gjennom helvete og tilbake dette året, og jeg står fortsatt, skriver Alana under sitt siste Instagram-bilde.

Videre forteller 14-åringen at hun gjør det bra på skolen og at hun er gladere, til tross for at hun fortsatt mottar en god del hat.

Vis mer

- Jeg får så mye hat, men da tenker jeg på alle som elsker meg, og jeg vet at de som hater ikke betyr noe. Jeg har så mye som skjer og folk som elsker meg!

Hun avslutter innlegget med en betryggende beskjed til alle som går gjennom en tung periode.

- La meg fortelle dere, hvis dere går gjennom noe akkurat nå, tro meg, det blir bedre. Jeg er så stolt av deg og jeg ser at du prøver. Jeg elsker dere! avslutter hun.

Tør ikke flytte hjem

Etter at Mama June ble arrestert i begynnelsen av mars gikk det hardt inn på familien. Alana skal også tidligere ha uttrykt at hun er redd for å flytte hjem igjen.

Ifølge Fox News ble det i slutten av mai vist et lite klipp fra sesongfinalen av TV-programmet «Mama June: From Not to Hot», hvor 14-åringen skal ha uttalt seg gråtkvalt.

- Mamma, jeg vil gjerne komme hjem og bo med deg og fortelle deg om dagen min, men jeg kan ikke fordi jeg er redd. Jeg skal ikke lyve for deg. Jeg er redd for å bo i huset ditt, skal datteren ha uttalt i episoden.

BOR SAMMEN: Alana (v.) flyttet inn til storesøster Lauryn Shannon (h.). Foto: NTB Scanpix
BOR SAMMEN: Alana (v.) flyttet inn til storesøster Lauryn Shannon (h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere usunne forhold

Mama Junes forhold med Geno er neppe det første som har vært opplevd som en trussel mot barna. For over 15 år siden hadde June et forhold med Mark McDaniel (58), som i ti år satt i fengsel for overgrep mot barn.

Den eldste datteren til Mama June, Anna Shannon Cardwell (25), har tidligere avslørt at McDaniel utsatte henne for seksuelt misbruk da hun var åtte og ni år gammel.

Vis mer

Til tross for at hennes egen datter ble misbrukt, gjenopptok June angivelig kontakt med den dømte overgrepsmannen i 2014, og risikerte dermed å miste omsorgsretten for «Honey Boo Boo».

Selv nektet June for at hun hadde innledet et romantisk forhold med McDaniel, men høsten 2014 publiserte TMZ bilder av de to sammen - angivelig fra da de var på husjakt i Hampton, Georgia.

I kjølvannet av Mama Junes skandaløse gjenforening med Mark McDaniel valgteTV-kanalen TLC å ta den populære realityserien «Here Comes Honey Boo Boo» av lufta.

LES OGSÅ: Derfor henger norske Rikke med Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer