Jimmy Kimmel:

Snakker ut etter den fortvilende situasjonen

Jimmy Kimmels sønn måtte gjennom åpen hjerteoperasjon. Tre måneder senere deler han og kona ytterligere detaljer.

FIKK EN SØNN: For tre måneder siden fødte Jimmy Kimmels kone parets andre barn, sønnen Billy. Fødselen gikk imidlertid ikke helt som forventet. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: For tre måneder siden fødte Jimmy Kimmels kone parets andre barn, sønnen Billy. Fødselen gikk imidlertid ikke helt som forventet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I desember i fjor avslørte den populære talkshow-verten Jimmy Kimmel (49) og kona Molly McNearney (39) at de ventet sitt andre barn sammen.

For tre måneder siden kunne paret dele den gledelige nyheten om at sønnen Billy var kommet til verden, men det var ikke uten dramatikk at familien ønsket ham velkommen.

Bare tre dager etter fødselen måtte Billy gjennom en åpen hjerteoperasjon. Siden den gang har familien vært taus om helsetilstanden til sønnen, men kan nå komme med en gledelig oppdatering til fansen.

- Billy er tre måneder gammel og har det kjempefint. Tusen takk for støtten og kjærligheten, skriver Kimmel på Twitter og legger ved et bilde av sønnen.

- Lengste timene i mitt liv

Det var i mai Kimmel avslørte at sønnen hadde en medfødt hjertefeil, noe de ble informert om bare kort tid etter fødselen.

- Rommet ble fylt opp av mennesker. Leger, sykepleiere og medisinsk utstyr ble brakt inn, og de var overbevist om at sønnen vår ikke fikk nok oksygen inn i blodet. Det var utrolig skremmende, fortalte Kimmel under sitt eget talkshow i mai, ifølge ABC News.

49-åringen virket svært berørt da han fortalte om den fortvilende situasjonen overfor publikum og tv-seere.

- Legen kom inn med en skalpell og utførte en form for magi, som jeg ikke engang klarer å forklare. Det han gjorde var i alle fall en suksess. Det var de lengste tre timene i mitt liv.

Kimmel forklarte at sønnen trolig vil måtte gjennomgå nok en operasjon når han blir eldre, men at han per dags dato har det fint. At situasjonen har gjort sterkt inntrykk på talkshow-verten er imidlertid ingen hemmelighet.

Han forsikret nemlig seerne om at han ville gjøre alt i sin makt for å bevare Obamas helsereform, Affordable Care Act (ACA), bedre kjent som Obamacare.

- Jeg så mange familier på sykehuset, og ingen foreldre skal noen gang måtte bestemme om de har råd til å redde sitt barns liv. Det skal bare ikke skje. Ikke her.

Barn fra tidligere ekteskap

Fra tidligere har paret datteren Jane, som kom til verden i 2014.

Kjønnet på datteren var imidlertid en overraskelse helt frem til fødselen.

Kimmel og McNearney, som er manusforfatter for TV-showet hans «Jimmy Kimmel Live», har vært sammen siden 2009. I 2012 forlovet de seg på en safari i Afrika og i 2013 ga de hverandre sine ja.

Mens Billy er Mollys andre barn, så har Jimmy sønnen Kevin (23) og datteren Katie (26) fra et tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: - Legen sa at jeg reddet livet hennes