Jimmy Kimmel:

Snakker ut etter den fortvilende situasjonen

Jimmy Kimmels sønn måtte gjennom åpen hjerteoperasjon. Tre måneder senere deler han og kona ytterligere detaljer.

FIKK EN SØNN: For tre måneder siden fødte Jimmy Kimmels kone parets andre barn, sønnen Billy. Fødselen gikk imidlertid ikke helt som forventet. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: For tre måneder siden fødte Jimmy Kimmels kone parets andre barn, sønnen Billy. Fødselen gikk imidlertid ikke helt som forventet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I desember i fjor avslørte den populære talkshow-verten Jimmy Kimmel (49) og kona Molly McNearney (39) at de ventet sitt andre barn sammen.

For tre måneder siden kunne paret dele den gledelige nyheten om at sønnen Billy var kommet til verden, men det var ikke uten dramatikk at familien ønsket ham velkommen.

Bare tre dager etter fødselen måtte Billy gjennom en åpen hjerteoperasjon. Siden den gang har familien vært taus om helsetilstanden til sønnen, men kan nå komme med en gledelig oppdatering til fansen.

- Billy er tre måneder gammel og har det kjempefint. Tusen takk for støtten og kjærligheten, skriver Kimmel på Twitter og legger ved et bilde av sønnen.

- Lengste timene i mitt liv

Det var i mai Kimmel avslørte at sønnen hadde en medfødt hjertefeil, noe de ble informert om bare kort tid etter fødselen.

- Rommet ble fylt opp av mennesker. Leger, sykepleiere og medisinsk utstyr ble brakt inn, og de var overbevist om at sønnen vår ikke fikk nok oksygen inn i blodet. Det var utrolig skremmende, fortalte Kimmel under sitt eget talkshow i mai, ifølge ABC News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer