Michaela Meijer:

Snakker ut etter den dramatiske bilulykken

- Plutselig rullet vi i lufta.

SNAKKER UT: Michaela Meijer forteller hvordan hun opplevde den dramatiske bilulykken for drøyt to uker siden. Foto: Tobias Rstlund/TT/NTB
SNAKKER UT: Michaela Meijer forteller hvordan hun opplevde den dramatiske bilulykken for drøyt to uker siden. Foto: Tobias Rstlund/TT/NTB Vis mer
Publisert

Sammen med Gustaf Hultgren (37) og Yannick Tregaro (43) var friidrettsprofil Michaela Meijer (27) for halvannen uke siden innblandet i en forferdelig bilulykke. Nå snakker den svenske stavhopperen ut om hvordan hun opplevde det.

- Det gikk så fort. Vi satt der og plutselig rullet vi i lufta. «Hva skjedde nå», rakk jeg å tenke. Det var bare å ta til seg armer og bein og forberede seg på å ta imot smellen, forteller Meijer til Expressen.

For litt under to uker siden var Michaela Meijer innblandet i en alvorlig trafikkulykke på vei hjem fra et stevne.

Sammen med de to trenerne Yannick Tregaro og Gustaf Hultgren krasjet minibussen de satt i med en lastebil. De tre ble fraktet i ambulanse til sykehuset i Karlstad.

- Det er litt uklart hva som skjedde, men de ble påkjørt og minibussen veltet, sa den svenske friidrettssjefen Karin Torneklint til Aftonbladet.

- Fikk ingen kontakt

Meijer og Tregaro forlot sykehuset etter ett døgn, mens Hultgren ble behandlet med det som ble beskrevet som alvorlige skader.

Stavhopperen forteller nå om dramatikken som fant sted på E18 mellom Säffle og Årjäng i Sverige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.