Linni Meister:

Snakker ut etter bruddet

Tre måneder etter bruddet med Niklas Tangen Klein, letter Linni Meister på sløret om den nye tilværelsen som singel.

SINGEL: Tre måneder etter at bruddet mellom Linni Meister og Niklas Tangen Klein ble kjent, letter førstnevnte på sløret om singeltilværelsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SINGEL: Tre måneder etter at bruddet mellom Linni Meister og Niklas Tangen Klein ble kjent, letter førstnevnte på sløret om singeltilværelsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli kom nyheten om at tv-profil Linni Meister (34) og hennes elleve år yngre samboer, Niklas Tangen Klein (23), hadde besluttet å gå hver til sitt. Det avslørte førstnevnte overfor Se og Hør.

- Vi fant ut at vi trengte en pause. Vi er fortsatt veldig gode venner, og det er ingen nye involvert, sa Meister til bladet, og la ikke skjul på at samlivsbruddet hadde vært tøft.

Til tross for at paret hadde endt forholdet, innrømmet tv-profilen at ekskjæresten fortsatt har en helt spesiell plass i hjertet hennes.

- Det skulle liksom bli oss to for resten av livet, og vi har fine minner sammen som aldri vil forsvinne. Men hverdagene og skjebnen spiller ikke alltid på lag med drømmene, fortsatte hun.

Uvant tilværelse

Siden bruddet ble kjent har Meister holdt kortene tett til brystet om hvordan tilværelsen som singel har vært.

Til «God kveld Norge» gjorde hun nylig et unntak, og røpet blant annet at hun ikke er noe god på å være singel.

Og når Se og Hør tar en prat med Meister om singeltilværelsen og bruddet, meddeler 34-åringen at det i dag går veldig bra med henne som singel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer