Linni Meister:

Snakker ut etter bruddet

Tre måneder etter bruddet med Niklas Tangen Klein, letter Linni Meister på sløret om den nye tilværelsen som singel.

SINGEL: Tre måneder etter at bruddet mellom Linni Meister og Niklas Tangen Klein ble kjent, letter førstnevnte på sløret om singeltilværelsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SINGEL: Tre måneder etter at bruddet mellom Linni Meister og Niklas Tangen Klein ble kjent, letter førstnevnte på sløret om singeltilværelsen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli kom nyheten om at tv-profil Linni Meister (34) og hennes elleve år yngre samboer, Niklas Tangen Klein (23), hadde besluttet å gå hver til sitt. Det avslørte førstnevnte overfor Se og Hør.

- Vi fant ut at vi trengte en pause. Vi er fortsatt veldig gode venner, og det er ingen nye involvert, sa Meister til bladet, og la ikke skjul på at samlivsbruddet hadde vært tøft.

TØFT BRUDD: Linni Meister og Niklas Tangen Klein gikk hver til sitt etter fire år sammen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TØFT BRUDD: Linni Meister og Niklas Tangen Klein gikk hver til sitt etter fire år sammen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Til tross for at paret hadde endt forholdet, innrømmet tv-profilen at ekskjæresten fortsatt har en helt spesiell plass i hjertet hennes.

- Det skulle liksom bli oss to for resten av livet, og vi har fine minner sammen som aldri vil forsvinne. Men hverdagene og skjebnen spiller ikke alltid på lag med drømmene, fortsatte hun.

TAR TIL TÅRENE: Linni Meister bryter sammen i tårer i TV3-serien «Kjendismødre». Video: TV3 / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Uvant tilværelse

Siden bruddet ble kjent har Meister holdt kortene tett til brystet om hvordan tilværelsen som singel har vært.

Til «God kveld Norge» gjorde hun nylig et unntak, og røpet blant annet at hun ikke er noe god på å være singel.

Og når Se og Hør tar en prat med Meister om singeltilværelsen og bruddet, meddeler 34-åringen at det i dag går veldig bra med henne som singel.

- Det er alltid tøft i starten med det å venne seg til en helt ny hverdag som singel og alenemor. Men jeg må si at nå som det har gått noen måneder, så kjenner jeg at jeg virkelig har kommet i harmoni med meg selv, og jeg har det så utrolig bra med Dennis (sønnen, journ.anm.), forteller hun.

View this post on Instagram

My fav person💜

A post shared by LINNI MEISTER👄🧠 (@meisterlinni) on

På spørsmål om Meister føler at hun har lært noe nytt om seg selv etter bruddet, påpeker tv-profilen at hun har opplevd en del ekstreme ting til å være såpass ung, blant annet ved å miste begge foreldrene sine.

- Det høres kanskje klisjé ut, men det som ikke dreper deg gjør deg bare sterkere, og det er veldig sant. Jeg har vært i noen forhold og opplevd brutte forlovelser, og det gjør meg virkelig sterkere. Jeg føler meg sterkere enn noen gang, slår hun fast.

SINGEL: Christina Aranja Ophaug Kristiansen er hjemme fra «Love Island», men får seg en overraskelse under intervjuet. Video: Rød Løper/TV2 Vis mer

Vanskelig og uvant

Meister legger imidlertid ikke skjul på at hun etter bruddet tenkte tanken på om hun hadde tatt det riktige valget.

- I starten var det veldig vanskelig og uvant, og jeg visste ikke om jeg hadde tatt det riktige valget. Alt var så forvirrende. Men alt til sin tid, man må jo venne seg til ting. Nå stortrives jeg med sønnen min, og fokuserer på karrieren min, fortsetter hun.

34-åringen kan imidlertid røpe at det ikke har vært noe mangel på tilbud om dater etter at hun ble singel.

- Det har vært helt overveldende, men det er virkelig ikke der fokuset mitt ligger. Jeg har venninner som sier: «Du er fri, kos deg», men jeg har ikke så lyst, legger hun til.

- Hvordan er du som singel?

- Jeg er egentlig bare meg selv. Jeg har jo fått enda mer tid til vennene mine, så jeg har tilbrakt mye tid sammen med dem disse månedene. Når jeg har kjæreste gjør jeg jo alt for kjæresten min, men nå har jeg tid til vennene mine, svarer hun.

VILL HISTORIE: Martine Lunde, Linni Meister og Dennis Poppe er med i et panel for å plukke ut årets «Paradise Hotel»-deltakere. I Viafree-serien «Paradise Auditions» får man se noen av søkerne. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer

Oppgitt over romanserykter

Meister forklarer videre at hun har mange kompiser, noe som har fått flere romanserykter til å florere. Og akkurat det synes hun ikke noe om.

- Vi lever i 2020, og det er ikke unormalt å ha venner av det motsatte kjønn. Jeg har alltid hatt like mange kompiser som venninner, og det har vært frustrerende til tider at folk begynner å spekulere bare jeg er med en kompis. Når jeg ikke har så stor familie, så blir kompisene og venninnene mine familien min, forklarer hun.

I tiden fremover skal Meister fokusere på å finne seg selv. På spørsmål om hva hun legger i nettopp det, svarer hun:

- Når jeg er i forhold, er jeg alltid meg selv, men da prioriterer jeg kjæresten min foran alt og jeg må alltid ta hensyn til kjæresten. Nå må jeg fokusere på meg, og heller gi all den kjærligheten til meg selv, og det føles veldig godt. Jeg er veldig flink til å sette meg selv i siste rekke.

Videre forklarer Meister at sønnen alltid kommer til å være hennes førsteprioritet, men at det også er deilig å kunne finne seg selv, noe hun mener hun har vært ekstremt dårlig til.

- Å sette pris på alenetid er gull verdt. Det er alltid fordeler og ulemper med å være i et forhold, men nå kan jeg gjøre hva jeg vil uten å ta hensyn til kjæresten min, forteller hun, og legger til:

- Men samtidig savnet jeg det å komme hjem til noen, og å ha noen å legge seg med og våkne med, men nå elsker jeg å våkne opp med meg selv. Jeg trodde aldri at den dagen skulle komme. Det er så deilig å ikke være avhengig av en mann, sier Meister.

SINGEL: Tvillingene Vita og Wanda har begge blitt singel, og nå kan de avsløre hvem som lever singellivet best. Vis mer

Avslutningsvis forklarer 34-åringen at hun ikke utelukker å finne kjærligheten på ny i fremtiden.

- Det er ikke slik at jeg ikke trenger en mann, for det er jo koselig. Jeg er en person som har ekstremt mye kjærlighet å gi, så selvfølgelig, hvis det skjer en dag, så skjer det. Når den dagen kommer, så kommer den, men det er ikke noe jeg stresser med, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Jeg unner ingen å ha kjærlighetssorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer