Snakker om stalkeren: - Aldri vært så redd

Supermodell Kendall Jenner møtte i retten denne uken.

VITNET I RETTEN: Kendall Jenner sa i retten at hun aldri har vært så redd som da en mann dunket på bilvinduene hennes gjentatte ganger i oppkjørselen hennes. Nå er saken oppe i retten.  Foto: Reuters, NTB scanpix
VITNET I RETTEN: Kendall Jenner sa i retten at hun aldri har vært så redd som da en mann dunket på bilvinduene hennes gjentatte ganger i oppkjørselen hennes. Nå er saken oppe i retten. Foto: Reuters, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Supermodell Kendall Jenner (20) lever livet sitt med verden som tilskuer, ved å både være aktiv i sosiale medier og en rolle i realityserien «Keeping Up With The Kardashians». 

Livet er likevel ikke alltid så glamorøst og problemfritt som det framstår. Offentlige personer er mer eksponert for trøbbel enn «oss dødelige». Det fikk Kendall erfare da hennes søster Kim Kardashian ble ranet for flere titalls millioner kroner i Paris.

Det har også 20-åringen fått føle på kroppen. Torsdag måtte hun møte i retten for å vitne mot en mann som skal ha stalket henne. «Stalking» er når noen følger etter deg, enten det er utenfor hjemmet ditt eller i offentlige områder. 

Var kjemperedd

- Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, fortalte Kendall i rettssalen. 

Mannen saken handler om er tiltalt for å ha fulgt realitystjernen opp i oppkjørselen utenfor hjemmet hennes i Hollywood, og skal flere ganger ha slått på bilruta hennes. Det skriver nyhetsbyrået AP.

I retten brukte Kendall hendene sine for å vise hvordan hun i den dramatiske situasjonen måtte ringe til vennene sine, etter å ha låst bilen. Den tiltalte mannen sto utenfor hele tida. Selv etter at mannen ble arrestert, var Kendall livredd for å forlate bilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer