Snakker om stalkeren: - Aldri vært så redd

Supermodell Kendall Jenner møtte i retten denne uken.

VITNET I RETTEN: Kendall Jenner sa i retten at hun aldri har vært så redd som da en mann dunket på bilvinduene hennes gjentatte ganger i oppkjørselen hennes. Nå er saken oppe i retten.  Foto: Reuters, NTB scanpix
VITNET I RETTEN: Kendall Jenner sa i retten at hun aldri har vært så redd som da en mann dunket på bilvinduene hennes gjentatte ganger i oppkjørselen hennes. Nå er saken oppe i retten. Foto: Reuters, NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Supermodell Kendall Jenner (20) lever livet sitt med verden som tilskuer, ved å både være aktiv i sosiale medier og en rolle i realityserien «Keeping Up With The Kardashians». 

Livet er likevel ikke alltid så glamorøst og problemfritt som det framstår. Offentlige personer er mer eksponert for trøbbel enn «oss dødelige». Det fikk Kendall erfare da hennes søster Kim Kardashian ble ranet for flere titalls millioner kroner i Paris.

Det har også 20-åringen fått føle på kroppen. Torsdag måtte hun møte i retten for å vitne mot en mann som skal ha stalket henne. «Stalking» er når noen følger etter deg, enten det er utenfor hjemmet ditt eller i offentlige områder. 

Var kjemperedd

- Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, fortalte Kendall i rettssalen. 

Mannen saken handler om er tiltalt for å ha fulgt realitystjernen opp i oppkjørselen utenfor hjemmet hennes i Hollywood, og skal flere ganger ha slått på bilruta hennes. Det skriver nyhetsbyrået AP.

I retten brukte Kendall hendene sine for å vise hvordan hun i den dramatiske situasjonen måtte ringe til vennene sine, etter å ha låst bilen. Den tiltalte mannen sto utenfor hele tida. Selv etter at mannen ble arrestert, var Kendall livredd for å forlate bilen.

- Jeg var skikkelig traumatisert, sa hun i retten. 

Det var familievennen Shelli Azoff og ektemannen som kom til 20-åringens unnsetning. I retten beskrev hun supermodellen som «skjelven» etter hendelsen. 

Det er heller ikke første gang han har oppsøkt henne. Han skal ha tatt kontakt med henne flere ganger utenfor leiligheten hun eier i Westwood, også.

ÅPNET OPP: Kendall Jenner forklarte seg torsdag i retten om mannen som stalket henne.  Foto: Rex Features
ÅPNET OPP: Kendall Jenner forklarte seg torsdag i retten om mannen som stalket henne. Foto: Rex Features Vis mer

Økt sikkerheten 

Nyhetsbyrået beskriver supermodellen som rolig i retten, på tross av at hun vitnet i over to timer mot mannen. Om han dømmes, kan han få opp til seks måneder i fengsel.

Mannens advokat, Taylor Shramo, åpnet sin prosedyre i retten med å fortelle at klienten hennes er mentalt syk og bare ville snakke med modellen.

Siden hendelsen først fant sted har supermodellen økt sikkerheten på eiendommen sin, med kameraer og ekstra lys. Hun påpekte at hun ikke føler seg sikker i sitt eget hjem lenger. 

Kim trapper opp sikkerheten

Forrige uke ble Kim Kardashian West (35) overfalt og ranet av fem væpnede menn i Paris. Etter den dramatiske hendelsen øker hun nå vaktholdet rundt seg. 

Kilder nær Kim Kardashian forteller til TMZ at TV-stjernen nå øker sikkerheten sin til presidentnivå, som blant annet innebærer sikkerhetsvakter fra Secret Services. 

Kim og ektemannen Kanye West (39) har også vært i møte med tidligere spesialstyrke-medlemmer fra den israelske hæren og tidligere CIA agenter.

- Det vil være minst et team med to muskuløse menn hvor enn hun går. Bilen hennes vil også være skuddsikker, forteller kilden til nettstedet.

Men det er ikke bare rundt Kim Kardashian sikkerheten øker.

Hennes mor, Kris Jenner (60), er også sterkt engasjert i sikkerhetsmøtene, og vil øke sikkerheten rundt resten av døtrene sine. 

LES OGSÅ: - Hun fryktet for å bli voldtatt