TILBAKE HOS KJÆRESTEN: Artistparet Marit Larsen og Thom Hell er sammen igjen etter hennes Europaturné. Men det var én ting Marit savnet vel så mye som kjæresten mens hun var borte... Foto: Stella Pictures
TILBAKE HOS KJÆRESTEN: Artistparet Marit Larsen og Thom Hell er sammen igjen etter hennes Europaturné. Men det var én ting Marit savnet vel så mye som kjæresten mens hun var borte... Foto: Stella PicturesVis mer

Snakker om sitt livs tyngste tid

- Musikken blir en måte å komme seg igjennom det på.

SEHER.NO: Artisten Marit Larsen (25) er tilbake i hjemlandet etter en Europaturné som oppvarmer for Jason Mraz (31).

Til Dagbladet Fredag forteller den alltid smilende artisten om hva som har vært det tyngste i livet hennes og hvordan det kan ha vært med på å stake ut kursen hennes videre.

- Mine foreldres skilsmisse da jeg var sju år. Pappa spiller i orkester, så han var på turné hele tida, men det å vite at pappa var borte på turné, var noe ganske annet enn å vite at han ikke kom hjem i det hele tatt. Nå har jeg blitt så voksen at jeg ser at det nok var riktig, og alle er blitt lykkelige. Det er faktisk mange låtskrivere som kommer fra splittede familier, forteller Marit til Fredag og forklarer:

- Når du opplever noe som røsker skikkelig tak, kommer du i kontakt med følelser som du ikke har kjent på før. Kanskje du får en sårbarhet, kanskje musikken blir en måte å komme seg igjennom det på.

Skilsmissen bragte henne også inn i teaterverdenen.

- Det er jo en klisjé, men jeg fikk være en del av en familie nummer to. Det var musikk, drama, samhold og alt jeg trengte på det tidspunktet.

Europaturneen hennes innebar 32 netter i buss og 21 utsolgte konserter. Så lenge har ikke Marit vært borte i ett strekk siden hennes mor var med i hennes M2M-karriere.

Men det er ikke nødvendigvis aristkjæresten Tom Hell Marit har savnet mest mens hun var borte...

- Faktisk... nå som jeg har vært bortreist ... har jeg savnet pianoet like mye som Thomas. Sånn er det bare.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det blir en tøff måned