VERDENSARTIST: Noelia har solgt tre millioner plater og har hatt låter inne på Latin Billboard Top 40 hele ni ganger.
VERDENSARTIST: Noelia har solgt tre millioner plater og har hatt låter inne på Latin Billboard Top 40 hele ni ganger.Vis mer

Snakker om sexsjokket

- Jeg vet meget godt hvilke det var som dissekerte min intimitet, avslører latina-popstjernen Noelia.

SEHER.NO: Flere uker etter at det som blir beskrevet som tidenes verste kjendis-hjemmesex-video ble lekket på nettet, kommenterer nå hovedrolleinnehaversken selv pornosjokket.

Videoen viser den puertoricanske latina-popstjernen Noelia Lorenzo Monge (27), som får gjennomgå både én og to ganger, fra begge sider - og det har vært spekulert i at en sjalu ekskjæreste står bak lekkasjen.

I så tilfelle er han ikke alene, kom det frem da Noelia møtte pressen på flyplassen i Miami denne uken.

 - Jeg kan ikke snakke om detaljer, men, ja, jeg vet meget godt hvilke det var som dissekerte min intimitet, sa den unge artisten til de fremmøtte pressefolkene, ifølge Voy Music.

Noelia, som har solgt tre millioner plater på verdensbasis siden debuten i 1999, har nettopp avsluttet en miniturné i Europa.

Hadde hun sneiet innom Norge tirsdag, da Seher.no skrev om sexvideoen, kunne hun "gledet" seg over å være landets aller mest søkte person på nettet. Ifølge Kvasirs søkeord-toppliste var det bare "finn-no" som var hyppigere søkt tirsdag. Onsdag er den spede latinababen fremdeles Norges mest søkte kjendis, og nummer sju av søkeordene totalt.

Nå vil den populære sangerinnen imidlertid fokusere på andre ting enn sexvideo-lekkasjen, som både hun og kjæresten Jorge Reynoso har opplevd som svært belastende.

- Det er ikke annet å gjøre for meg enn å fortsette å arbeide, og ignorerer vitsene og negative ting som omgir meg, sier den skandaliserte 27-åringen.

Kanskje kommer det til slutt noe godt ut av det hele. Før denne videoen hadde de færreste nordmenn – og europeere for øvrig, for den saks skyld – hørt om latina-stjernen.

I dag er Noelia kjendis over hele kontinentet.

HER ER noen av Noelias skjebnesøstre!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.