<strong>FEM ÅR:</strong> Portwood ba selv om å tilbringe de neste fem årene i fengsel, fremfor å gå gjennom et rehabiliteringsprogram. Foto: All Over Press
FEM ÅR: Portwood ba selv om å tilbringe de neste fem årene i fengsel, fremfor å gå gjennom et rehabiliteringsprogram. Foto: All Over Press Vis mer

Snakker om selvmordsforsøket

Amber Portwood åpner seg for første gang om den tunge tiden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: MTV-stjernen Amber Portwood (22) har vært i mye trøbbel etter at hun ble kjent på TV-skjermen i «Teen Mom».

Da hun hadde det tyngst forsøkte hun å ta sitt eget liv. Nå snakker hun for første gang ut om hendelsen.

- Depresjonen tok over. Jeg tok fire eller fem piller om gangen og la dem under tungen. Så svartnet det. Jeg hadde mer enn bare rusproblemer. Jeg hadde mentale problemer, sier Portwood til ABC News.

Portwood valgte nylig en fengselsstraff på fem år, i stedet for å gå gjennom et rehabiliteringsprogram for å få bukt med problemene.

Hun har datteren Leah (3) med Gary Shirley, som hun tidligere ble arrestert for å ha brukt vold mot. Shirley har foreldreretten for datteren.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tenåringsstjerne ba om å bli fengslet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer