Snakker om rykteflommen

Det har gått ett år siden det slo gnister mellom håndballstjernen og sportsreporteren

SPORTY PAR: TV 2-sportens Guro Fostervold med landslagsspiller i håndball Håvard Tvedten. Foto: Se og Hør
SPORTY PAR: TV 2-sportens Guro Fostervold med landslagsspiller i håndball Håvard Tvedten. Foto: Se og Hør Vis mer

Da håndballgutta deltok i EM-sluttspillet i Sveits, satt TV 2-sportens Guro Fostervold (31) på tilskuerbenken. Den populærer reporteren og ankerkvinnen er nemlig blitt kjæreste med et av Norges sterkeste kort - Håvard Tvedten (27).


I disse dager er det ett år siden håndballstjernen og sportsreporteren ble stormforelsket under håndball-VM i Tunisia i januar i fjor.


Ettersom begge er profilerte kjendiser, tok det ikke lang tid før ryktene begynte å svirre. Var det noe mer enn vennskap? Innledet de et forhold mens VM pågikk? Hva mente TV 2-ledelsen om den "forbudte kjærligheten"?


- Vi skjønte selvfølgelig at det ville vekke litt oppsikt dersom forholdet ble kjent, så vi valgte å holde en lav profil i begynnelsen. Vi gikk liksom ikke hånd i hånd i Oslo sentrum, sier Håvard.


Hos Håvard i danske Ålborg var det enklere å være kjærester i fred.


- Tiden med Håvard har vært veldig fin. Han er en fantastisk kjæreste, sier Guro ærlig.


I mai valgte paret å stå fram med sin kjærlighet offentlig. Under TV 2s storstilte Gullruten-galla marsjerte de arm i arm opp den røde løperen.


Til høsten flytter Håvard enten til Spania eller Tyskland, og Guro følger med på lasset. Hun har tatt ett år fri fra jobben for å dyrke kjærligheten


- Vi gleder oss veldig til å bli samboere. Da får vi bragt forholdet et steg videre - og får endelig noen flere hverdager sammen, sier Guro og Håvard.