Snakker om rykteflommen

Det har gått ett år siden det slo gnister mellom håndballstjernen og sportsreporteren

SPORTY PAR: TV 2-sportens Guro Fostervold med landslagsspiller i håndball Håvard Tvedten. Foto: Se og Hør
SPORTY PAR: TV 2-sportens Guro Fostervold med landslagsspiller i håndball Håvard Tvedten. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da håndballgutta deltok i EM-sluttspillet i Sveits, satt TV 2-sportens Guro Fostervold (31) på tilskuerbenken. Den populærer reporteren og ankerkvinnen er nemlig blitt kjæreste med et av Norges sterkeste kort - Håvard Tvedten (27).


I disse dager er det ett år siden håndballstjernen og sportsreporteren ble stormforelsket under håndball-VM i Tunisia i januar i fjor.


Ettersom begge er profilerte kjendiser, tok det ikke lang tid før ryktene begynte å svirre. Var det noe mer enn vennskap? Innledet de et forhold mens VM pågikk? Hva mente TV 2-ledelsen om den "forbudte kjærligheten"?


- Vi skjønte selvfølgelig at det ville vekke litt oppsikt dersom forholdet ble kjent, så vi valgte å holde en lav profil i begynnelsen. Vi gikk liksom ikke hånd i hånd i Oslo sentrum, sier Håvard.


Hos Håvard i danske Ålborg var det enklere å være kjærester i fred.


- Tiden med Håvard har vært veldig fin. Han er en fantastisk kjæreste, sier Guro ærlig.


I mai valgte paret å stå fram med sin kjærlighet offentlig. Under TV 2s storstilte Gullruten-galla marsjerte de arm i arm opp den røde løperen.


Til høsten flytter Håvard enten til Spania eller Tyskland, og Guro følger med på lasset. Hun har tatt ett år fri fra jobben for å dyrke kjærligheten


- Vi gleder oss veldig til å bli samboere. Da får vi bragt forholdet et steg videre - og får endelig noen flere hverdager sammen, sier Guro og Håvard.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer