Zara Larsson og Niall Horan

Snakker om romanseryktene for første gang

- Jeg har aldri møtt henne, sier Niall Horan om Zara Larsson.

VAR ALDRI ET PAR: I vinter stormet kjærlighetsryktene mellom svenske Zara Larsson (19) og tidligere One Direction-medlem Niall Horan (23). Nå avkrefter sistnevnte spekulasjonene en gang for alle.
VAR ALDRI ET PAR: I vinter stormet kjærlighetsryktene mellom svenske Zara Larsson (19) og tidligere One Direction-medlem Niall Horan (23). Nå avkrefter sistnevnte spekulasjonene en gang for alle. Vis mer

De som trodde at det noensinne har vært noe på gang mellom det svenske stjerneskuddet Zara Larsson (19) og tidligere One Direction-medlem Niall Horan (23), blir skuffet nå.

Den påståtte romansen mellom de to unge popstjernene dukket først opp hos enkelte nettsteder i januar, før ryktemølla spant videre på sosiale medier.

Spekulasjonene nådde Zara Larsson like etterpå.

- Bra fyr

I et intervju med den amerikanske radiostasjonen Z100 i februar, svarte 19-åringen følgende på spørsmål om kjæresteryktene:

- Ja, selvfølgelig. Han er en bra fyr. Synd jeg aldri har møtt ham, spøkte hun.

Nå tar også Niall Horan bladet fra munnen om den påståtte romansen. Overfor den svenske avisa Expressen påpeker den britiske sangeren, som Larsson, at han aldri har møtt hverandre.

- Jeg aner ikke hvor det kom fra. Jeg har aldri møtt henne, men det hadde såklart vært hyggelig å få til en gang. Hun virker kul, og vi kommer garantert til å møte hverandre, forteller han til avisa, der han også bekrefter at han er singel.

- Sommerfugler i magen

Zara Larsson har på sin side funnet kjærligheten med en helt annen brite, nemlig modellen Brian Whittaker (17).

Allerede i mai fortalte 19-åringen i podcasten sin, «Sanningens mammor» at hun var forelsket i en «hemmelig gutt», som hadde blitt med henne på promoturné i USA.

- Det som var spesielt med denne reisen var at jeg fikk kjærlighetsselskap, sa hun hemmelighetsfullt den gang.

Måneden etterpå bekreftet Larsson, gjennom flere innlegg på Instagram, at hun og Whittaker var et par.

19-åringen fortalte også i podcasten, i mai, at hun ikke har vært redd for å fortelle sin utkårede at hun har falt pladask for ham.

- Jeg er en person som er åpen og ærlig. Jeg sa til ham at jeg har sommerfugler i magen når jeg er med ham. Jeg vil bare fortelle alle at jeg er lykkelig. Jeg er i en bra periode i livet mitt, sier hun, ifølge Expressen.

Larsson var tidligere i et forhold med Ludwig Kronstrand (19). Han er kjent fra den svenske rapgruppen Hov1.

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke å være singel.

RØDMER: Den svenske popstjerna avslørte i sin egen podkast, «Sanningens mammor», at hun er forelska. Her får hun spørsmål om den utkårede av Expressens reporter. Video: Expressen Vis mer