SAMMEN: Marian Aas Hansen og Kåre Conradi har funnet tilbake til hverandre igjen etter bruddet. Foto: Fotograf Tor Lindseth
SAMMEN: Marian Aas Hansen og Kåre Conradi har funnet tilbake til hverandre igjen etter bruddet. Foto: Fotograf Tor LindsethVis mer

Snakker om nakenbildene

Private bilder på avveie er ikke det verste som kunne skje Marian Aas Hansen...

SEHER.NO: Superparet Marian Aas Hansen (32) og Kåre Conradi (35) opplevde marerittet i fjor da private og intime bilder ble spredd på internett.


Men Marian mener at det finnes verre ting her i livet...


- Det må være mye verre for en ungdom i puberteten, som er usikker og kanskje sliter litt med å finne seg sjøl, å bli MMS-misbrukt av medelever. Du blir mobbet av nærmiljøet og kretsen rundt deg, og hverdagen og skolen blir et mareritt, sier hun til Kamille.


Måneder etter at de private bildene havnet på avveie, kom sjokknyheten om at Kåre og Marian hadde gått hver til sitt, men i begynnelsen av august kunne Se og Hør avsløre at de to har funnet tilbake til hverandre.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.