Lenny Kravitz:

Snakker om mote-flausen etter seks år

Trodde ikke han skulle møte på paparazzifotografer.

TAR DET MED HUMOR: De siste årene har Lenny Kravitz blitt gjort narr av i sosiale medier for et helt spesielt klesvalg. Nå forteller han endelig om hendelsen. Her sammen med skuespiller Nicole Kidman og country-stjernen Keith Urban. Foto: NTB scanpix
TAR DET MED HUMOR: De siste årene har Lenny Kravitz blitt gjort narr av i sosiale medier for et helt spesielt klesvalg. Nå forteller han endelig om hendelsen. Her sammen med skuespiller Nicole Kidman og country-stjernen Keith Urban. Foto: NTB scanpix Vis mer

Helt siden 2012 har et paparazzibilde av rockestjernen Lenny Kravitz (54) gått viralt i sosiale medier. Bildet viser stjernen som tusler rundt i gatene i New York ikledd en fargerik lue, solbriller og et massivt ullskjerf.

Det er sistnevnte detalj som har fått mye oppmerksomhet. En rekke «memes» har blitt laget, og flere av dem har fått folk til å dra godt på smilebåndet de siste årene.

Årsaken til alle reaksjonene er rett og slett størrelsen på ullskjerfet, som er surret flere ganger rundt halsen og skuldrene til rockestjernen.

«Når et skjerf ikke varmer nok, så du bruker et pledd i stedet for» er blant kommentarene som har dukket opp på internett. Ifølge BuzzFeed har noen til og med opprettet en egen Facebook-side som heter «Lenny Kravitz's Scarf».

I løpet av de siste fem, seks årene har bildet blitt redigert flere ganger til å fremstå enda større enn hva det faktisk var.

- Dette er ikke et skjerf

Nå, om lag seks år etter bildet ble tatt, forteller 54-åringen endelig om skjerf-episoden. Det gjorde han da han tidligere denne uken gjestet talkshowet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Det er talkshowvert Jimmy Fallon (44) som tar opp temaet, mens han viser frem det mye omtalte bildet, ifølge Time.

- Jeg trenger å vite om dette er ekte, sier Fallon lattermildt.

Mens han rister på hodet, forklarer Kravitz at han til vanlig er bosatt i Bahamas og derfor er vant til varmt klima. Så, da han skulle ut i New York midt på vinteren, bestemte han seg for å ikle seg det han trodde var «et lite skjerf» for å beskytte halsen.

- Det var det eneste skjerfet jeg hadde, sier han og legger til at hans eneste ærend var å kjøpe dagligvarer og derfor ikke forventet å møte på paparazzifotografer.

- Men Lenny, dette er ikke et skjerf, det er et pledd, sier Fallon mens han igjen viser frem bildet til publikum.

Artisten tar det hele med humor og bryter ut i latter av talkshowvertens kommentar.

- Du kan skylde på fyren som lagde skjerfet og ga det til meg, sier han.

ROCKESTJERNE: Lenny Kravitz er kjent for å være en trendsetter i klesveien. Foto: NTB scanpix
ROCKESTJERNE: Lenny Kravitz er kjent for å være en trendsetter i klesveien. Foto: NTB scanpix Vis mer

Viste alt på scenen

Dette er ikke første gang Lenny Kravitz har sørget for å bli en snakkis i sosiale medier. Sommeren 2015 revnet nemlig skinnbuksene til artisten mens han sto på scenen i Stockholm.

Dermed avslørte han for fansen at han ikke hadde på seg undertøy under de åletrange buksene. Etter hendelsen kom rockeren med en unnskyldning til publikum fra scenen.

- Sorry, buksa mi revnet, sa han, ifølge US Weekly.

Bildene fra konserten spredte seg på sosiale medier, og episoden fikk tilnavnet #penisgate.

REVNET BUKSENE: Under en konsert på Gröna Lund i Stockholm i 2015 revnet buksene til Lenny Kravitz, og publikum fikk se litt mer enn det de hadde betalt for. Video: S8 Studio Vis mer Vis mer

Kravitz´ kompis, Steven Tyler fra bandet Aerosmith, var blant dem som kommenterte penistabben på Twitter. «Kult at fedrene våre snakker om pikk i sosiale medier», responderte Lennys datter Zoë Kravitz i en melding til Stevens datter, Chelsea Tyler.

Lenny Kravitz selv tok det hele imidlertid med godt humør. I et intervju med Mr Porter to år senere forklarte 54-åringen at han fortsatt liker å opptre uten undertøy:

- Har jeg undertøy på nå? Nei. Følgelig kan problemer oppstå. Jeg rev ikke hull i buksene mine, de ble revet opp, sa han om hendelsen som oppsto i Stockholm.

- Det gikk fint. Men det var litt kaldt i Sverige. Jeg hadde varmet den opp litt, hvis jeg hadde visst det, sa han spøkefullt.

Lenny Kravitz ble en verdensstjerne med debutalbumet «Let Love Rule» i 1989.

LES OGSÅ: Går rett i strupen på prins Harry