Lenny Kravitz:

Snakker om mote-flausen etter seks år

Trodde ikke han skulle møte på paparazzifotografer.

TAR DET MED HUMOR: De siste årene har Lenny Kravitz blitt gjort narr av i sosiale medier for et helt spesielt klesvalg. Nå forteller han endelig om hendelsen. Her sammen med skuespiller Nicole Kidman og country-stjernen Keith Urban. Foto: NTB scanpix
TAR DET MED HUMOR: De siste årene har Lenny Kravitz blitt gjort narr av i sosiale medier for et helt spesielt klesvalg. Nå forteller han endelig om hendelsen. Her sammen med skuespiller Nicole Kidman og country-stjernen Keith Urban. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden 2012 har et paparazzibilde av rockestjernen Lenny Kravitz (54) gått viralt i sosiale medier. Bildet viser stjernen som tusler rundt i gatene i New York ikledd en fargerik lue, solbriller og et massivt ullskjerf.

Det er sistnevnte detalj som har fått mye oppmerksomhet. En rekke «memes» har blitt laget, og flere av dem har fått folk til å dra godt på smilebåndet de siste årene.

Årsaken til alle reaksjonene er rett og slett størrelsen på ullskjerfet, som er surret flere ganger rundt halsen og skuldrene til rockestjernen.

«Når et skjerf ikke varmer nok, så du bruker et pledd i stedet for» er blant kommentarene som har dukket opp på internett. Ifølge BuzzFeed har noen til og med opprettet en egen Facebook-side som heter «Lenny Kravitz's Scarf».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer