Karlie Kloss:

Snakker om forholdet til den omstridte «svigerfamilien»

Innrømmer at det har vært vanskelig.

VANSKELIG: Den tidligere supermodellen Karlie Kloss forteller at det ikke har vært enkelt å gifte seg inn i den omstridte familien. Foto: NTB scanpix
VANSKELIG: Den tidligere supermodellen Karlie Kloss forteller at det ikke har vært enkelt å gifte seg inn i den omstridte familien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente modellen Karlie Kloss (26) avslørte i fjor sommer at hun skulle gifte seg med kjæresten gjennom seks år, Joshua Kushner (34). Den gledelige nyheten delte hun i et innlegg på Instagram.

To måneder senere, nærmere sagt i oktober, giftet paret seg i en liten jødisk seremoni, og 26-åringen ble offisielt en del av den mektige Kushner-familien - og ikke minst svigerinne med Ivanka Trump (37).

Joshua er nemlig broren til Ivankas ektemann, Jared Kushner (38), som for øvrig er Donald Trumps svigersønn og seniorrådgiver.

Vanskelig

Forlovelsen mellom Karlie og Joshua ble mye omtalt i amerikanske medier, og flere hevet øyenbrynene da det ble kjent at modellen skulle gifte seg inn i familien.

Ifølge Vogue stilte flere spørsmål ved om hun kom til å få politisk makt som følge av ekteskapet. En annen ting det har blitt stilt spørsmål ved, er hvor tett forhold den tidligere supermodellen har til svigerinnen og ikke minst resten av Trump-familien.

DANSER: President Donald Trump deltar på en seremoni under sitt besøk i Saudi-Arabia. Video: CNN Vis mer

I et nytt intervju med britiske Vogue letter 26-åringen for første gang på sløret om hvordan det har vært å gifte seg inn i Kushner-familien, og om forholdet til Trump-familien.

Mens Karlie og ektemannen er livslange demokrater, har svigerbroren Jared hele veien vært åpen om at han står på høyresiden politisk.

TETT PÅ: Ivanka Trump og Jared Kushner er ofte å se bak USAs president Donald Trump. De jobber tett med ham i forskjellige saker. Foto: NTB scanpix
TETT PÅ: Ivanka Trump og Jared Kushner er ofte å se bak USAs president Donald Trump. De jobber tett med ham i forskjellige saker. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det har vært vanskelig, forteller Karlie.

- Men jeg har valgt å fokusere på de verdiene jeg deler sammen med ektemannen min, og det er de samme liberale verdiene som jeg ble oppdratt med, og som har guidet meg gjennom livet mitt, fortsetter hun.

Til tross for at Joshua og Karlie distanserer seg fra Trump-familien og sjeldent snakker om dem, har Ivanka Trump ikke noe imot å adressere forholdet sitt til paret på sosiale medier.

Kort tid etter forlovelsen mellom Joshua og Karlie var Ivanka raskt ute med å gratulere paret.

FORNØYD: Ivanka Trump var glad på svogerens vegne, og gratulerte duoen med forlovelsen i en kommentar på Joshuas Instagram-profil. Foto: Skjermdump / Instagram
FORNØYD: Ivanka Trump var glad på svogerens vegne, og gratulerte duoen med forlovelsen i en kommentar på Joshuas Instagram-profil. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

«Så utrolig glad på dine vegne, Josh! Du og Karlie er heldige som har funnet hverandre», skrev hun blant annet.

Presidentdatteren delte også et Twitter-innlegg for å hylle den tidligere supermodellen da hun dukket opp i tv-programmet «Project Runway».

Konverterte til jøde

Før ekteskapet med Kushner ble det også heftig diskutert om Karlie kom til å konvertere til en ortodoks del av jødedommen, sånn som Ivanka gjorde da hun giftet seg med Jared i 2009.

Dette valgte som tidligere nevnt den tidligere supermodellen å gjennomføre da hun giftet seg med sin utkårede, men det var ikke bare enkelt å endre på den hun var, ifølge henne selv.

- Å endre en del av deg selv for noen andre kan gjøre at du blir sett på som svak. Men vet du hva? Hvis du har vært gjennom det jeg har opplevd så krever det at du er alt annet enn svak. Det krever at jeg skal bli sterkere, mer selvsikker og motstandsdyktig. Jeg tok ikke dette lett, forteller Karlie til magasinet.

Videre forteller hun at beslutningen om å konvertere til jødedommen ikke bare kom av at hun elsket Joshua, og at hun derfor ville gjøre det for ham.

LYKKELIGE: Karlie Kloss her avbildet sammen med ektemannen Joshua Kushner. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Karlie Kloss her avbildet sammen med ektemannen Joshua Kushner. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Dette er mitt liv og jeg er en uavhengig og sterk kvinne. Det var først etter mange års studier og samtaler med familie og venner, at jeg bestemte meg for å omfavne jødedommen og la den bli en del av livet mitt for å kunne planlegge en fremtid med mannen jeg valgte å gifte meg med.

Følger moralsk kompass

Det er imidlertid ikke første gang den tidligere supermodellen har fortalt at det å gifte seg inn i den mye omtalte Kushner-familien har sin pris. Det gjorde hun i et intervju med Vogue i fjor.

I intervjuet fortalte Karlie at hun var smertelig klar over ryktene, påstandene og spørsmålene som ble stilt om ekteskapet til Joshua.

- Når alt kommer til alt, har jeg tatt beslutninger basert på mitt eget moralske kompass. Glem hva folket sier, glem sosiale medier. Jeg har bestemt meg for å være med mannen jeg elsker, tross komplikasjonene, sa hun til ovennevnte motemagasin, og fortatte:

- For å være ærlig så er det frustrerende at søkelyset alltid skifter seg vekk fra min karriere og mot mitt forhold. Jeg tror ikke det samme skjer i samtaler med menn.

LES OGSÅ: Derfor vekker Melanias antrekk oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer