Snakker om eksens død for første gang

- På en merkelig måte, savner jeg faktisk det året...

VAR SAMMEN: Michelle Williams var tidligere sammen med Heath Ledger, som i 2007 døde av en overdose. Foto: Stella Pictures
VAR SAMMEN: Michelle Williams var tidligere sammen med Heath Ledger, som i 2007 døde av en overdose. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det er snart tre år siden skuespilleren Heath Ledger døde av en overdose av reseptbelagte medisiner. Nå snakker ekskjæresten, Michelle Williams (30), ut om den vonde tiden for aller første gang.

- På en merkelig måte, savner jeg faktisk det året, fordi alle mulighetene som eksisterte den gang er nå borte, sier hun til Nightline ifølge Us Magazine.

Ledger er faren til Williams datter, Matilda (5). Michelle forteller at hun leste boken «The Year of Magical Thinking» etter dødsfallet, noe som påvirket henne mye.

- Det var ikke utenkelig for meg at han bare plutselig ville komme gjennom en dør, eller vise seg bak en busk. Det var et år der jeg tenkte på magiske ting, og på noen måter er jeg litt trist for at jeg nå kommer lenger og lenger fra akkurat det.

Williams og Ledger ble sammen etter at de begge spilte i filmen «Brokeback Mountain». Den tidligere «Dawson's Creek»-skuespilleren sier hun kan forstå hvorfor folk kan kjenne seg igjen i hennes tragedie. Selv har hun derimot vanskeligheter med å forstå situasjonen.

- Jeg har funnet meninger rundt situasjonen, men selve hendelsen henger ikke helt sammen for meg. Jeg vet jeg ble helt besatt med å finne ut hvorfor det skjedde. Mange ting døde, forteller Williams mens tårene strømmer på.


Michelle er for tiden aktuell med filmen «Blue Valentine», der hun spiller mot Ryan Gosling. Det har blitt spekulert i om det noen gang var noe på gang mellom de to skuespillerne, men dette avkrefter begge to.

- Nei, vi er profesjonelle, forteller Gosling. - Det ser ut som at han lyver, men han gjør ikke det, sier Williams.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun spiste is til frokost og middag