Pernilla Wahlgren og Bianca Ingrosso:

Snakker om datterens turbulente forhold

Tv-stjernen er overlykkelig over at datteren og Phillipe Cohen har funnet tilbake til hverandre.

SAVNET SVIGERSØNNEN: Moren til influenser Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, forteller om hva hun synes om datterens forhold til kjæresten Phillipe Cohen. Foto: Eirik Simander/ TT
SAVNET SVIGERSØNNEN: Moren til influenser Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, forteller om hva hun synes om datterens forhold til kjæresten Phillipe Cohen. Foto: Eirik Simander/ TT Vis mer
Publisert

I slutten av januar avslørte den svenske influenseren Bianca Ingrosso (24) at hun og kjæresten gjennom seks år, Phillipe Cohen (24), hadde gått hver til sitt.

Det bekreftet Ingrosso den gang overfor svenske Aftonbladet, etter flere måneder med bruddrykter.

Det skulle imidlertid ikke ta lange tiden før lykken smilte for 24-åringen igjen. I slutten av mars meddelte Bianca nemlig at hun hadde en ny flamme i livet sitt, og kun en snau måned senere avslørte hun at det var nettopp Cohen hun hadde funnet tilbake til.

SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i seks år, før idyllen sprakk. Nå er de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i seks år, før idyllen sprakk. Nå er de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dyp kjærlighetssorg

Etter at det ble kjent at Ingrosso og Cohen hadde gått fra hverandre, fortalte førstnevnte åpenhjertig om tiden etter samlivsbruddet, og sjokktilstanden hun fant seg selv i.

- Første måneden etter at vi hadde gjort det slutt var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang. Jeg hadde det sånn rart bra og skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd. Livet rulla på som vanlig, sa hun i podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen og influenserkollega Alice Stenlöf (22).

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge svenske Hänt var det ikke bare Ingrosso som syntes at bruddet var tøft, men også Ingrossos mor Pernilla Wahlgren (51).

I podkasten, «Wahlgren & Wistam», forteller mamma Wahlgren at hun begynte å savne datterens kjæreste da de gjorde det slutt.

- Han blir jo som en del av familien. Phillipe er som en ekstra sønn. De har vært sammen i seks år, siden Bianca og Phillipe var veldig unge. De er jo tross alt bare 24 og 25 år. Og selvfølgelig savnet jeg ham, sier Pernilla i podkasten.

Sangeren avslørte også at hun fikk en telefonsamtale fra Phillipe like etter at han og Bianca hadde blitt sammen igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Glad på deres vegne

Bianca og Phillipe har nå vært sammen en stund og forholdet skal visstnok være bedre enn noensinne. Spesielt Wahlgren er overlykkelig over å få datterens kjæreste tilbake i familien.

- Jeg synes de er så fine sammen og jeg har alltid visst at de elsker hverandre. Det er ikke alltid lett med kjærlighet, men jeg er så glad på deres vegne.

Pernilla forteller videre at hun har sett Bianca og Phillipe vokse etter bruddet og at forholdet deres er annerledes i dag enn tidligere.

- De tar ikke hverandre for gitt lengre, og har respekt for hverandre. Det er veldig viktig. Man skal ha det gøy og man skal ha respekt og det har de virkelig, sier Pernilla.

Holdt det hemmelig

Nyheten om at Phillipe Cohen og Bianca Ingrosso hadde funnet tilbake til hverandre kom samtidig som det svenske folk hadde vært vitne til sesongens siste episode av «Wahlgrens Värld».

Episoden ble spilt inn i desember, da Ingrossos kjærlighetssorg tilsynelatende var på sitt verste.

- Grunnen til at jeg ikke har gått ut med det, har ingenting å gjøre med noe PR-greier eller at jeg ikke fikk lov grunnet «Wahlgrens värld». Nå framstår det litt «shady» i og med at det er etter sesongavslutningen, der man ser meg med dyp kjærlighetssorg, sa 24-åringen i podkasten, gjengitt av Expressen.

Ved nyttår pakket Ingrosso og resten av familien sakene og reiste til Thailand. Kameraene fulgte dem på reisen - en tur Ingrosso tidligere har omtalt som alt annet enn hyggelig for hennes del, da den stort sett besto av å sørge.

24-åringen fremholdte likevel at bruddet var reelt, men at det var viktig å holde forholdet privat - i frykt for at noe skulle gå galt. Samtidig understreket hun at pausen var nødvendig for begge parter.

- Begynte å savne meg

I podkasten forklarte Ingrosso at hun fikk en lengre tekstmelding fra Cohen noen uker tidligere. Paret hadde møttes ute ved flere anledninger - uten at de hilste på hverandre. Etter hvert innså begge at de ønsket å gi forholdet en ny sjanse.

- Jeg fikk en SMS om at det var vanskelig for ham at vi ikke hilste på hverandre - og at han hadde begynt å savne meg. (...) Jeg var ikke fullstendig klar for å ta ham tilbake. Samtidig kan jeg ikke si at jeg hadde sluppet helt taket på ham. Nå er jeg kjempeglad for at det skjedde.

- Jeg fikk fire måneder på meg til å finne meg selv igjen, sa hun i podkasten.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston avfeier tanken om evig ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer