Snakker om bruddet for første gang

- Vi har alltid sett på hverandre som sjelevenner, sier lady Gaga.

FOR TRAVLE FOR EKTESKAP: Lady Gaga og forloveden Taylor Kinney har gått hver sin vei, etter at deres travle karrierer kom i veien for bryllupsplanleggingen. Foto: wenn.com
FOR TRAVLE FOR EKTESKAP: Lady Gaga og forloveden Taylor Kinney har gått hver sin vei, etter at deres travle karrierer kom i veien for bryllupsplanleggingen. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter fem år som kjærester ble det tirsdag kjent at artisten lady Gaga (30) og forlovedenTaylor Kinney (35) har gått fra hverandre.

Lady Gaga har flere ganger åpnet seg om bryllupsplanleggingen, men har ikke røpet noen dato for seremonien. Og tirsdag meldte TMZ.com at det ikke kommer til å bli noe av i det hele tatt.

«Kilder nær duoen sier at de gikk hver til sitt tidligere denne måneden. Det er usikkert hvem som tok initiativet til bruddet», skriver nettstedet.

Nå bryter lady Gaga tausheten om det vonde bruddet.

Ber fansen heie på forholdet

På sin Instagram-side ber hun fansen heie på henne og Kinney.

- Vi har alltid sett på hverandre som sjelevenner. Akkurat som andre par har vi hatt våre opp- og nedturer og nå tar vi en pause.

- Vi er begge kunstnere, og håper at vi skal klare å takle lange avstander og tettpakkete timeplaner. Vær snille og hei på oss. Vi elsker hverandre veldig mye.

Men lady Gaga er en av popverdenens mest populære kvinner, er Taylor Kinney kjent for sin rolle i TV-serien «Chicago Fire».

Karrierene i veien

En kilde nær paret sier til bladet People at det var de travle karrierene som til slutt tok knekken på forholdet.

- Arbeidet tvinger dem fra hverandre. «Chicago Fire» fører til at han må være i Chicago, mens hun er nesten alltid andre steder.

Gaga og Kinney har også vært lite å se sammen den siste tiden, både på eventer og i sosiale medier. Og sist uke ble «Poker Face»-stjernen sett uten forlovelsesringen i Malibu - samme dag som kjæresten feiret 35-årsdagen sin, ifølge TMZ.

I skrivende stund skal artisten befinne seg i Cabo i Mexico - også her uten ringen på fingeren.

LES OGSÅ: - Bryllupet er avlyst

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer