Oskar Westerlin:

Snakker om bruddet: – En stor overgang

Sosiale medier-profilen forteller om bruddet i egen podkast.

PREMIERE: Oskar Westerlin (24) på premieren til «Ikke lov å le på hytta» , sammen med Victoria Røed Weinberger Torjussen (24), før det ble slutt. Foto: Espen Solli / Se og Hør
PREMIERE: Oskar Westerlin (24) på premieren til «Ikke lov å le på hytta» , sammen med Victoria Røed Weinberger Torjussen (24), før det ble slutt. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Oskar Westerlin (24) er godt kjent fra sosiale medier med nesten en halv million følgere på Tiktok, og over 100 000 følgere på Instagram. I tillegg til å være aktiv på sosiale medier, har 24-åringen podkasten «Kontoret» sammen med kompisen Snorre Klanderud.

Nylig ble det kjent at Westerlin og kjæresten Victoria Røed Weinberger Torjussen (24), har slått opp etter syv lange år sammen.

Westerlin har vært stille rundt bruddet, men i en ny episode av «Kontoret», snakker han om singeltilværelsen og hvorfor det ble slutt.

- Jeg har aldri vært gjennom et brudd. Det er jo en stor overgang når man har vært sammen i syv år, og så er man plutselig alene.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Westerlin, foreløpig uten hell.

Derfor ble det slutt

Det var Torjussen som først avslørte til TV 2 at forholdet hadde tatt slutt.

- Det var naturlig og ikke noe voldsomt som hadde skjedd, men heller det at vi hadde vokst fra hverandre, forklarte hun til TV 2.

LUKSUSLIV: Oskar Westerlin har bemerket seg med å fronte en luksuriøs livsstil på Tiktok. Nå forklarer han hvorfor han punger ut for å lage videoer. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug Vis mer

I podkast-episoden som kom ut mandag, kommer det frem at Westerlin har flyttet inn i leiligheten hvor podkasten spilles inn, som han omtaler som nettopp «kontoret». Her bor han nå sammen med Klanderud.

Podkast-duoen har hatt flere kjente gjester på besøk, deriblant influenser Sophie Elise Isachsen.

Han forklarer i episoden at mange har begynt å spekulere rundt den nye bosituasjonen hans.

- Istedenfor at folk spekulerer, er det greit å bare få sagt det. Dama og jeg slo opp for rundt to måneder siden. Det ble gjort clean og ryddig, sier 24-åringen, som legger til at de fortsatt er venner.

Han understreker at han ikke vil uttale seg for mye på eksen sine vegne, men sitter igjen med et inntrykk av at dette var det beste for begge.

Westerlin legger også til at det ikke er noen sure miner mellom dem. Han beskriver i tillegg ekskjæresten som et veldig godt menneske.

- Påskrudd hele tiden

Den nysingle 24-åringen forteller at han nå skal legge alt sitt fokus på sosiale medier og podkasten og ta alle de mulighetene han får.

- Jeg skal jobbe masse og få maks ut av de mulighetene vi har foran oss. Når jeg bokstavelig talt har bodd på kontoret de siste månedene, har jeg vært påskrudd hele tiden, og trives med det. Når jeg trenger litt fri, drar jeg bare på byen og drikker meg dritings.

LES OGSÅ: Artist Vidar Villa bekrefter kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer