«Karpe»:

Snakker om barn og familieliv

Magdi har blitt trebarnspappa, mens Chirag fortsatt venter med familielivet.

PRIS: «Karpe» vant pris for årets liveartist under årets P3 Gull. Rapduoen gjør det fortsatt bra nesten tjue år etter oppstart. Foto: NTB Scanpix
PRIS: «Karpe» vant pris for årets liveartist under årets P3 Gull. Rapduoen gjør det fortsatt bra nesten tjue år etter oppstart. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Neste år er det 20 år siden rapduoen Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (35) og Chirag Rashmikant Patel (35) møttes og dannet gruppen «Karpe Diem», som i senere tid har byttet navn til «Karpe».

Gruppen ble den gang dannet i anledning Ungdommens Kulturmønstring, men i senere tid har de utmerket seg som en av Norges største artister. Senest forrige helg vant de pris for Årets liveartist under P3 Gull.

Selv om gruppen de seneste årene har markert seg også utenfor norske landegrenser, holder duoen kortene tett til brystet når det kommer til privatlivet sitt.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Foreløpig lett

Da Se og Hør møtte Chirag og Magdi under årets P3 Gull var de spente på kveldens resultater, men innrømmet at de ikke pleier å forberede taler til priser de er nominert for. De har derimot god kontroll på hjemmebane.

Magdi er gift og har siden 2014 rukket å få tre barn. 35-åringen og kona Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid fikk nemlig først tvillinger, før de fikk en sønn i 2016.

TRE BARN: Magdi (t.h.) er trebarnsfar, mens Chirag (t.v.) har familielivet til gode. Her avbildet under årets P3 Gull. Foto: NTB Scanpix
TRE BARN: Magdi (t.h.) er trebarnsfar, mens Chirag (t.v.) har familielivet til gode. Her avbildet under årets P3 Gull. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I løpet av det siste året har «Karpe» turnert rundt om i Europa, og før den tid brukte de mye tid på å ferdigstille sitt nyeste album. En artistkarriere tar mye tid, og for mange kan det være vanskelig å balansere karrieren med familielivet.

Enn så lenge ser dette ut til å gå bra for trebarnsfaren.

- Jeg føler at det å ha en jobb fra åtte til fire i Oslo sentrum i rushen - hvordan klarer man å balansere det med å ha barn? Det ser jo helt kaos ut. Foreløpig har jeg det lettere fordi de ikke har begynt på skolen enda, sier Magdi til Se og Hør.

Utelukker ikke barn

Chirag på sin side har foreløpig ingen barn, men utelukker ikke at framtiden kan forandre seg.

- Kanskje når det passer seg, kanskje kline til med noe sånt. Men det er jo sånn som Magdi sier da. Han dedikerer mye tid til jobb og kids da, sier Chirag.

Videre forteller 35-åringen at han på grunn av et liv uten barn kan gjøre som han vil.

- Man kaster bort mye tid når man ikke har ansvar for noe annet enn seg selv. Det er nok en grunn til at verden er innrettet med litt barn. Da skjønner man at man selv ikke er så viktig, sier Chirag som har fått smakt på småbarnslivet gjennom Magdi.

Det er ikke ukjent at «Karpe» er en av de største musikkgruppene i Norge, og det er slettes ingen selvfølge at en gruppe bærer et slik stempel etter nesten tjue år i bransjen.

- Vi er jo veldig takknemlige for å få holde på så lenge, og være relevant med det man driver med. Det er fett og se at det ikke er slik at folk vokser med oss. Det kommer liksom kids som liker det nye vi holder på med, som ikke har noe forhold til de gamle greiene. Så det er veldig gøy da. Det er de som bestemmer om man har en fremtid eller ikke, sier Magdi.

- Det tøffeste jeg har sett

Da Magdi ble far for første gang, var det langt fra adrenalinkicket fra publikum som var det råeste han hadde opplevd.

I et Instagram-innlegg etter tvillingfødselen uttrykte nemlig den folkekjære artisten stoltheten sin over kona.

- Selv sitter jeg igjen med en ekstrem respekt for kvinner generelt, mødre spesielt og flerlingemødre mest av alt. Dere er drøyt rå! Glem crossfit og Birken og elgjakt og alt annet karer tøffer seg med. Ni måneder innvendig maraton med en blodig sluttspurt om liv og død er det tøffeste jeg har sett et menneske gjøre. Du har vært en maskin med hjerte Oda, og jeg er sykt stolt av deg, skrev Magdi på sin Instagram den gang.

View this post on Instagram

👶🏽🔥😘@odafelicia

A post shared by karpe (@karpe_offisiell) on

Da tredjemann kom til verden var det derimot på en mer humoristisk måte rapperen annonserte nyheten. På «Karpe» sin offisielle Instagram-konto la han ut et bilde av DJ Khaled (44) med teksten «Another One».

LES OGSÅ: - Hjertet får en knekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer