«Karpe»:

Snakker om barn og familieliv

Magdi har blitt trebarnspappa, mens Chirag fortsatt venter med familielivet.

PRIS: «Karpe» vant pris for årets liveartist under årets P3 Gull. Rapduoen gjør det fortsatt bra nesten tjue år etter oppstart. Foto: NTB Scanpix
PRIS: «Karpe» vant pris for årets liveartist under årets P3 Gull. Rapduoen gjør det fortsatt bra nesten tjue år etter oppstart. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Neste år er det 20 år siden rapduoen Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (35) og Chirag Rashmikant Patel (35) møttes og dannet gruppen «Karpe Diem», som i senere tid har byttet navn til «Karpe».

Gruppen ble den gang dannet i anledning Ungdommens Kulturmønstring, men i senere tid har de utmerket seg som en av Norges største artister. Senest forrige helg vant de pris for Årets liveartist under P3 Gull.

Selv om gruppen de seneste årene har markert seg også utenfor norske landegrenser, holder duoen kortene tett til brystet når det kommer til privatlivet sitt.

Foreløpig lett

Da Se og Hør møtte Chirag og Magdi under årets P3 Gull var de spente på kveldens resultater, men innrømmet at de ikke pleier å forberede taler til priser de er nominert for. De har derimot god kontroll på hjemmebane.

Magdi er gift og har siden 2014 rukket å få tre barn. 35-åringen og kona Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid fikk nemlig først tvillinger, før de fikk en sønn i 2016.

I løpet av det siste året har «Karpe» turnert rundt om i Europa, og før den tid brukte de mye tid på å ferdigstille sitt nyeste album. En artistkarriere tar mye tid, og for mange kan det være vanskelig å balansere karrieren med familielivet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.