Snakker med morens spøkelse

Bobbi Kristina snakket ut om moren Whitney Houstons død i Oprah-intervju.

SNAKKER UT: Bobbi Kristina snakket ut om savnet etter moren Whitney Houston i et intervju med Oprah Winfrey, som ble sendt på amerikansk TV søndag kveld. Her hevder hun at moren snakker med henne etter sin død.  Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: Bobbi Kristina snakket ut om savnet etter moren Whitney Houston i et intervju med Oprah Winfrey, som ble sendt på amerikansk TV søndag kveld. Her hevder hun at moren snakker med henne etter sin død. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den avdøde artisten Whitney Houstons datter Bobbi Kristina (19) snakket ut om savnet etter sin mor i et intervju med Oprah Winfrey i USA søndag kveld.

19-åringen forteller at hun ikke klarte å sove natten etter at hennes 48-årige mor døde, men at hun morgenen etter falt til ro i artistens villa i Atlanta da hun hørte henne snakke.

- Jeg våknet opp og hørte henne si «Allright, kom hjem nå». Da jeg kom hjem, følte jeg meg ydmyk. Jeg følte meg ok, sier Bobbi Kristina i intervjuet.

Houstons datter mener at moren snakker til henne etter døden, og blir beroliget av Whitneys spøkelse.

- Jeg kan høre stemmen hennes i ånden som snakker til meg. «Fortsett å snakke til meg, jeg har deg her». Hun er alltid med meg. Jeg føler henne alltid. Jeg føler at hun alltid er her sammen med meg. Hun spørte meg alltid om jeg trengte henne. Ut av ingenting, uten at jeg visste at jeg sa det, sa jeg: «Jeg trenger deg alltid», sier hun i Oprah-intervjuet.


Whitney Houstons eneste barn forteller videre at hun tilbragte de siste timene av hennes liv svært nær moren.

- Det var så tidlig på morgenen. Jeg gikk for å hente henne og hun ba meg komme og ligge ved siden av henne. Hun var med meg hele natten og hele dagen. Hun bare strøk på meg på hodet og holdt meg. Jeg bare sov i armene hennes.

Nå ønsker Bobbi Kristina å gå i sin berømte mors fotspor.

- Jeg må føre arven hennes videre. Vi kommer til å gjøre synge-greia. Litt skuespill og litt dansing, sier Bobbi Kristina til Oprah.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Datteren arver alt etter Whitney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer