Snakker ikke med Spice Girls-jentene

- Vi har lite kontakt, sier Mel B.

LITE KONTAKT: Mel B. sier hun har svært lite kontakt med de andre Spice Girls-jentene.  Foto: Stella Pictures
LITE KONTAKT: Mel B. sier hun har svært lite kontakt med de andre Spice Girls-jentene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sine storhetsdager var Spice Girls en av verdens mektigste popgrupper, og talte om girlpower og vennskap som varer evig.

I virkeligheten er historien dem i mellom en helt annen.

Ifølge bandmedlem Melanie Brown (33) har nemlig jentene lite kontakt med hverandre, og hun sier selv at hun egentlig har veldig lite til felles med sine tidligere popstjernekolleger, skriver Daily Mail.

Popstjernen, som nylig landet en 5 millioner kroners avtale med undertøysgigant Ultimo, deltok i den amerikanske utgaven av "Skal vi danse" i fjor, og ble raskt superstjerne i USA.

Men til tross for at hun nå er bosatt bare noen få kilometer unna bandkollega Victoria Beckham i LA, sier hun at det blir lite møter mellom de to.

- Vi har ikke mye kontakt. Det er sjelden jeg treffer noen av Spice Girls-jentene. Victoria og jeg er veldig forskjellige.

- Folk sammenligner oss fordi vi bor i samme by og begge er interessert i mote. Victorias kleslinje har vært en stor suksess, og forhåpentligvis blir min det og. Men det er der likhetene begynner og slutter, sier Mel B.

Og til tross for at hun nå har blitt et stort navn også i USA, hevder popstjernen at hun heller vil være hjemme med familien, enn ute på kjendisfester.

Popstjernen har to barn, Phoenix Chi (9), som hun fikk med eksmann Jimmy Gulzar, samt Angel Iris (1), som hun har med filmstjernen Eddie Murphy.

- Jeg elsker å være hjemme med familien min. Barna mine får meg til å gråte, på en god måte. Jeg elsker det når de lærer noe nytt, og da gråter jeg en skvett eller to. Jeg hadde hatet å gå glipp av det. Jeg har en gjeng med familie og venner jeg stoler på, men slipper ikke folk innpå meg så lett, sier Mel.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Jeg elsker å gå rundt naken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer