KUNSTNERBRØDRE: På slutten av 90-tallet gjorde MGP-artisten Alexander Stenerud seg bemerket som et av medlemmene i den mye omtalte kunstnergruppa "Den nye vinen". I dag har han ikke lenger kontakt med Ari Behn. Foto: Per Heimly
KUNSTNERBRØDRE: På slutten av 90-tallet gjorde MGP-artisten Alexander Stenerud seg bemerket som et av medlemmene i den mye omtalte kunstnergruppa "Den nye vinen". I dag har han ikke lenger kontakt med Ari Behn. Foto: Per HeimlyVis mer

Snakker ikke lenger med Ari

MGP-artisten har ikke sett sin gamle venn på mange år...

SEHER.NO: Lørdag kveld gikk Alexander Stenerud og Maria Arredondo videre til den store MGP-finalen i Oslo spektrum etter å ha overbevist publikum under delfinalen i Bodø. Etter å ha deltatt i konkurransen i tre år på rad er det mange som assosierer Zuma-vokalist Stenerud med MGP.

På slutten av 90-tallet, derimot, gjorde Alexander Stenerud seg bemerket som et av medlemmene i den mye omtalte kunstnergruppa "Den nye vinen".

Med fotograf Per Heimly i spissen, utgjorde "Den nye vinen" outsiderne av kunstnermiljøet i Oslo med medlemmer som Jono El Grande, Bertrand Besygie og ikke minst Ari Behn.

- Jeg har mest kontakt med Jono El Grande og litt med Per Heimly. Ari har jeg ikke sett på mange år, sier Alexander Stenerud til Seher.no.


Men artisten avviser at det skal være uvennskap som ligger bak den manglende kontakten.


- Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke snakker med ham lenger. Vi har vært på hver vår kant, men ikke på kant med hverandre. Men jeg har et godt forhold til Ari, sier Alexander Stenerud til Seher.no.

Ari Behn skapte mediestorm da han i fjor høst uttalte seg i gratismagasinet Massiv om at han er kronisk deprimert, er så godt som umulig å leve med og at han frykter at han ikke klarer å fullføre oppgaven det er med å oppdra sine tre døtre sammen med Märtha. Stenerud synes det har vært interessant å følge med på gamle-vennens utspill.

- For oss utenforstående er det underholdende og litt rart og bisarrt. Han er jo sjokkerende ærlig. Jeg synes det virker mer logisk nå i ettertid. Det er veldig interessant, sier Alexander til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har han fått seg kjæreste

Se Alexander Stenerud snakke om Ari Behn her:


[obj:media:8300]