TILBAKE I RAMPELYSET: Whitney Houston er endelig plateaktuell igjen. Foto: AP/Scanpix
TILBAKE I RAMPELYSET: Whitney Houston er endelig plateaktuell igjen. Foto: AP/ScanpixVis mer

Snakker for første gang på syv år

Whitney Houston er tilbake etter skandalene.

SEHER.NO: Popstjernen Whitney Houston (46) har vært gjennom mye de seneste årene, men nå er artisten klar med sin nye plate "I look to you".

Houston, som har slitt med alvorlige rusproblemer og et turbulent ekteskap, har brukt tre og et halvt år på å lage albumet, og det er hennes mentor og Sony-manager Clive Davis som har hjulpet henne med arbeidet.

Nå skal hun gi sitt første intervju på hele syv år, og det er selveste Oprah Winfrey får Houston som gjest i studio.

I intervjuet den 14. september skal Houston promotere sitt nye album, og på hjemmesiden sin omtaler Oprah intervjuet som 'det mest forventningsfulle musikkintervjuet i dette tiåret'.

Sist sangeren ga et intervju, var det med ABCs Diane Sawyer i 2002, og den gang sjokkerte hun mange da hun ble spurt om sitt narkotikabruk.

- La oss få én ting klart. Crack er billig. Jeg tjener for mye penger til å røyke crack. La oss få det klart, ok? Vi driver ikke med crack. Det gjør vi ikke, uttalte hun.

Houston hadde enorm suksess på 80 -og 90-tallet med sanger som "I Wanna Dance With Somebody" og "I Will Always Love You", men har ikke gitt ut noen album siden 2003.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Whitney var et mareritt