Adele:

Snakker for første gang om forvandlingen

Det har blitt skrevet opp og ned om superstjernen Adeles forvandling det siste året. Nå snakker hun for første gang om den ekstreme forvandlingen, men på humoristisk vis.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det kommet tydelig frem at den verdensberømte artisten Adele (32) har gjennomgått en stor forandring.

Hun, som til vanlig er svært privat i sosiale medier, har ved et par anledninger overrasket fansen med bilder av seg selv, hvor flere har påpekt at «Hello»-stjernen er «ugjenkjennelig».

32-åringen har imidlertid hatt til gode å kommentere forandringen direkte, men hun har opptil flere ganger delt enkelte bilder som tyder på at hun har lagt om livsstilen sin.

Natt til søndag norsk tid var hun vert for det direktesendte humor- og underholdningsprogrammet «Saturday Night Live». Det var knyttet stor spenning til 32-åringens opptreden i tv-programmet, da dette er første gang hun viser seg på tv siden den mye omtalte forvandlingen.

Flere var nok også spente på om popstjernen kom til å adressere forvandlingen hun har vært gjennom.

Og nettopp det gjorde hun.

Spøkte med forvandlingen

I åpningsmonologen brøt hun nemlig tausheten om vektnedgangen på humoristisk vis.

- Jeg vet at jeg ser veldig, veldig annerledes ut enn sist dere så meg. Men på grunn av alle corona-restriksjonene har jeg vært nødt til å reise lett, og jeg kunne derfor bare ta med halve meg, forklarer hun spøkefullt, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer