Adele:

Snakker for første gang om forvandlingen

Det har blitt skrevet opp og ned om superstjernen Adeles forvandling det siste året. Nå snakker hun for første gang om den ekstreme forvandlingen, men på humoristisk vis.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det kommet tydelig frem at den verdensberømte artisten Adele (32) har gjennomgått en stor forandring.

Hun, som til vanlig er svært privat i sosiale medier, har ved et par anledninger overrasket fansen med bilder av seg selv, hvor flere har påpekt at «Hello»-stjernen er «ugjenkjennelig».

32-åringen har imidlertid hatt til gode å kommentere forandringen direkte, men hun har opptil flere ganger delt enkelte bilder som tyder på at hun har lagt om livsstilen sin.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Natt til søndag norsk tid var hun vert for det direktesendte humor- og underholdningsprogrammet «Saturday Night Live». Det var knyttet stor spenning til 32-åringens opptreden i tv-programmet, da dette er første gang hun viser seg på tv siden den mye omtalte forvandlingen.

Flere var nok også spente på om popstjernen kom til å adressere forvandlingen hun har vært gjennom.

Og nettopp det gjorde hun.

BRØT TAUSHETEN: Popstjernen Adele snakket for første gang om den ekstreme forvandlingen i tv-programmet «Saturday Night Live». Foto: Nipi / Backgrid UK / NTB
BRØT TAUSHETEN: Popstjernen Adele snakket for første gang om den ekstreme forvandlingen i tv-programmet «Saturday Night Live». Foto: Nipi / Backgrid UK / NTB Vis mer

Spøkte med forvandlingen

I åpningsmonologen brøt hun nemlig tausheten om vektnedgangen på humoristisk vis.

- Jeg vet at jeg ser veldig, veldig annerledes ut enn sist dere så meg. Men på grunn av alle corona-restriksjonene har jeg vært nødt til å reise lett, og jeg kunne derfor bare ta med halve meg, forklarer hun spøkefullt, og legger til:

- Og dette er den halvdelen jeg valgte.

Videre forklarte 32-åringen ar hun var for redd for å synge og være vert i tv-programmet samtidig.

- Jeg vil helst bare ta på meg parykker, ta et glass vin eller seks og se hva som skjer, fortsatte hun.

Adele var sist å se i tv-programmet tilbake i 2008. På den tiden hadde hun nettopp gitt ut sitt første album med navn «19».

KRITIKKEN HAGLER: Superstjerna Adele høster mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Skuffet fansen

Episoden av tv-programmet var den høyest rangerte utgaven av SNL på 14 år, og Adeles opptreden av «Chasing Pavements» og «Cold Shoulder» gjorde henne til en stjerne over natten.

Dagen etter Adeles opptreden i 2008 tok debutalbumet hennes førsteplassen på iTunes-listen for første gang, mens «Chasing Pavements» klatret på Billboard-listen fra plass 46 til 11, og ga dermed Adele sin første amerikanske hitlåt.

Det har gått fem år siden Adele sist ga ut et album, og tre år siden hun var å se på tv i USA, den gang på Grammy Awards i 2017.

At hun skulle være vert i tv-programmet førte til spekulasjoner om at hun var klar for å gi ut sitt fjerde album. Dette kunne hun imidlertid avkrefte under tv-programmet, og forklarte at hennes fjerde album ikke er klart.

Det er vanskelig å så tvil om at Adele er en av verdens største stjerner. Med milliarder av avspillinger på Spotify, utsolgte konserter verden over og et ekstremt talent, har hun for lengst skrevet seg inn i historien som en av verdens mest anerkjente artister.

DRASTISK ENDRING: 22 år gamle Andrea Ivanova fra Bulgaria vekker oppsikt verden over med forvandlingen sin. Video: Rød Løper Vis mer

Skilte seg i fjor

Det siste året har imidlertid fansens fokus vært på popstjernens forvandling. De første bildene av Adeles utseendeforandring begynte å dukke opp bare kort tid etter at hun og ektemannen og partneren gjennom syv år, Simon Konecki, gikk hver til sitt i fjor.

Som mange andre stjernepar, lå det i kortene at skilsmissen kunne koste Adele dyrt - nærmere bestemt halve formuen hennes.

I fjor meldte den britiske tabloidavisen Mirror at Adeles formue på det tidspunktet hadde vokst seg til svimlende 1,6 milliarder kroner. Eksparet hadde angivelig ikke inngått særeie da de giftet seg, noe som derfor kan bety at det er sannsynlig at Konecki gikk ut av bruddet omtrent 800 millioner kroner rikere.

SKILT: I fjor kom nyheten om at Adele og Simon Konecki skulle gå hver til sitt. Foto: Richard Young / REX / NTB
SKILT: I fjor kom nyheten om at Adele og Simon Konecki skulle gå hver til sitt. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i uttalelsen fra Adeles representanter da bruddet ble kjent i fjor.

LES OGSÅ: Slik var hans store forvandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer